Starten på at bygge Nybøl Børneunivers kommer i august

14. juli 2016 Sundeved

Nybøl Børneunivers kommer til at rumme vuggestue, børnehave, SFO og Nybøl Skole. Der bliver plads til i alt 190 børn i alderen 0 – 12 år, når byggeriet står klar i december 2017. Anlægsprojektet omfatter nedrivning af den gamle skolebygning, opførelse af en ny daginstitution på ca. 500 kvadratmeter samt etablering af legepladser og nye P-pladser.

Første skridt er nedrivningen af den gamle skolebygning med gymnastiksal. I denne uge laves der byggeplads på skolen, og så går miljøsaneringen i gang. Her ledes der efter f.eks. tungmetaller og andet farligt materiale, som der skal tages hensyn til ved nedrivningen. Selve nedrivningen går i gang midt i august måned og forventes færdig i november, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Byggeriet af det nye børneunivers går i gang i marts og forventes afsluttet i oktober 2017. Legepladser anlægges fra september – oktober 2017.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 Samfund, Sønderborg

Turist i Sønderborg – med mormor som lokal guide

27. juli 2021 Samfund

Lige nu er der rigeligt at se til på Sønderborg Camping, hvor alle pladserne er optaget. “De fleste af vores gæster er danskere, men der er også lidt tyskere – og så er hollænderne begyndt at komme”, siger Steffen Deleuran fra Sønderborg Camping. To af gæsterne er kæresteparret Sidsel Trige Ebbesen og Andreas Gyldendal Bilstrup, […]

Læs mere...