Starten på at bygge Nybøl Børneunivers kommer i august

14. juli 2016 Sundeved

Nybøl Børneunivers kommer til at rumme vuggestue, børnehave, SFO og Nybøl Skole. Der bliver plads til i alt 190 børn i alderen 0 – 12 år, når byggeriet står klar i december 2017. Anlægsprojektet omfatter nedrivning af den gamle skolebygning, opførelse af en ny daginstitution på ca. 500 kvadratmeter samt etablering af legepladser og nye P-pladser.

Første skridt er nedrivningen af den gamle skolebygning med gymnastiksal. I denne uge laves der byggeplads på skolen, og så går miljøsaneringen i gang. Her ledes der efter f.eks. tungmetaller og andet farligt materiale, som der skal tages hensyn til ved nedrivningen. Selve nedrivningen går i gang midt i august måned og forventes færdig i november, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Byggeriet af det nye børneunivers går i gang i marts og forventes afsluttet i oktober 2017. Legepladser anlægges fra september – oktober 2017.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. september 2022 Politik, Sønderborg

Tirsdag afgøres det om Skøjtebanen kommer op

30. september 2022 Politik

Skøjtebanen i Sønderborg åbner normalt hvert år i november eller december afhængig af vejret. Elforbruget til opbygning og til at fryse is på banen er højt. Det samme er de tekniske vedligeholdelsesomkostninger. På tirsdag skal Teknik-, By- og Boligudvalget beslutte, om Skøjtebanen skal stilles op eller om den ikke skal. Forvaltningen anbefaler, at skøjtebanen ikke […]

Læs mere...