Statsforvaltningen kan ikke bede om adgang til Carl Holsts kampagnemails

25. september 2015 Politik

Forsvarsminister Carl Holst afleverer ikke frivilligt sine private kampagnemails til politikerne i Region Syddanmark, selv om han risikerer en politianmeldelse, hvis han nægter.

Det skriver Fyens Stiftstidende.

Carl Holst giver kun Statsforvaltningen adgang til sin mailkonto, hvis den selv beder om det - og den kan Statsforvaltningen ikke.

Carl Holst giver kun Statsforvaltningen adgang til sin mailkonto, hvis den selv beder om det – og den kan Statsforvaltningen ikke.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Fordi min kampagnemail er en privat mail, men jeg vil give alle de oplysninger til Statsforvaltningen, som den måtte ønske”, siger Carl Holst til avisen.

Måske er han bekendt med, at Statsforvaltningen ikke kan bede om at se den private mailkonto, selvom den kan være afgørende for opklaringen af, om Carl Holst har brugt regionsansatte Christian Ingemann Nielsen til at føre sin valgkampagne op til folketingsvalget

 

Det vil i givet fald være en overtrædelse af straffeloven, fordi en ansat i regionen ikke må bruges af formanden til private formål.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis regionsrådspolitikere politianmelder den tidligere regionsrådsformand, så kan myndighederne få adgang til valgkampsmailene og se, om Carl Holst har brudt loven.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 Samfund, Sønderborg

Borgmesteren takker alle der var med til bekæmpe branden på Omnicon

29. juli 2021 Samfund

Via Facebook giver borgmester Erik Lauritzen sin uforbeholdne tak til de brandfolk, der har brugt det seneste døgn på at bekæmpe branden på Omnicon. Borgmesteren skriver blandt andet: ”På egne og på fællesskabets vegne udtrykker jeg en kæmpestor tak til nogle mennesker, der løser en ufattelig vigtig samfundsopgave. Mens mange af os holder ferie og […]

Læs mere...