Statsforvaltningen kigger på Carl Holst og to regionsrådsformænd mere

21. oktober 2016 Politik
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Tidligere regionsrådsformand Carl Holst er igen landet i søgelyset, fordi Statsforvaltningen vil kigge på, om tre tidligere og nuværende regionsrådformænd var inhabile, da pensionskassen PKA fik milliardkontrakter i deres regioner.

Sagen handler om den tidligere formand for Region Syddanmark, Carl Holst, Bent Hansen fra Region Midtjylland og Jens Stenbæk fra Region Sjælland, oplyser TV Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

De havde topposter i PKA, da pensionskassen var en del af konsortier, som vandt udbud om at bygge psykiatriske sygehuse i Vejle og Skejby samt en fødeafdeling i Slagelse.

Ingen af regionsrådsformændene var med til at beslutte, at PKA skulle vinde de store opgaver.

Carl Holst forklarede onsdag til TV SYD, at han erklærede sig inhabil i beslutningen, men han ledte regionsrådsmødet, hvor det blev besluttet at sende opgaven i udbud.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Iskonditoriet har brug for hurtig hjælp for at vinde titlen: Danmarks Bedste Ishus

14. april 2021 Erhverv

I afstemningen, som Opdag Danmark har lavet for at kåre Danmarks Bedste Ishus, ligger Fjellerup Vaffelbageri klart i spidsen med 4570 stemmer og Iskonditoriet i Sønderborg er nummer to med 3817 stemmer. Konkurrencen slutter i dag, onsdag klokken 16 – så er du fan af Sønderborgs Iskonditoriet, så har du frem til klokken 16 til […]

Læs mere...