Statsforvaltningen kigger på Carl Holst og to regionsrådsformænd mere

21. oktober 2016 Politik

Tidligere regionsrådsformand Carl Holst er igen landet i søgelyset, fordi Statsforvaltningen vil kigge på, om tre tidligere og nuværende regionsrådformænd var inhabile, da pensionskassen PKA fik milliardkontrakter i deres regioner.

Sagen handler om den tidligere formand for Region Syddanmark, Carl Holst, Bent Hansen fra Region Midtjylland og Jens Stenbæk fra Region Sjælland, oplyser TV Syd.

De havde topposter i PKA, da pensionskassen var en del af konsortier, som vandt udbud om at bygge psykiatriske sygehuse i Vejle og Skejby samt en fødeafdeling i Slagelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ingen af regionsrådsformændene var med til at beslutte, at PKA skulle vinde de store opgaver.

Carl Holst forklarede onsdag til TV SYD, at han erklærede sig inhabil i beslutningen, men han ledte regionsrådsmødet, hvor det blev besluttet at sende opgaven i udbud.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2023 112, Sønderborg

Mindre brand i en kompostbunke

24. september 2023 112

Søndag – kort efter middag – kørte Ullerup Frivillige Brandværn til en mindre brand på Gl. Landevej i Vester Sottrup. “Her var der en, som havde smidt noget aske fra pillefyret ud i kompostbunken og så gik der ild i den”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg til SønderborgNYT. “Det er meget vigtigt, at […]

Læs mere...