Statsforvaltningen skal se på Bios-sagen

23. maj 2016 Erhverv

Ambulanceselskabet Bios kan se frem til en bod på 14, 5 millioner kroner fra Region Syddanmark.

Det besluttede et flertal af regionsrådets politikere mandag eftermiddag.

Og nu skal Statsforvaltningen også forholde sig til bodsspørgsmålet.

SF og Enhedsslisten, der begge stemte i mod beslutningen, sender nu sagen til Statsforvaltningen.

Partierne vil have undersøgt, om Region Syddanmark indirekte støtter Bios, hvis regionen vælger at afvente en indkrævning af boden til en eventuel retslig tvist mellem parterne.

Artiklen fortsætter under annoncen

En tvist, som forventes, fordi Bios tidligere ifølge DR har givet udtryk for, at man vil slæbe regionen for retten, hvis selskabet blev bedt om at betale bod.

“Jeg er bekymret for, om flertallet har været med til at forbedre likviditeten hos et privat selskabet, og det er ikke regionen opgave. Det er ikke vores opgave at tage stilling til, hvad Bios vil gøre, hvis de vil lave en tvist. Det flertallet har besluttet, er jeg meget bange for, er indirekte støtte til en privat virksomhed”, siger SF’s Ida Damborg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...