Statsskoleelever Corona-tester sig selv

7. april 2021 COVID-19
L'Ron Haralds Coronaværk
L'Ron Haralds Coronaværk

Onsdag har hele 450 elever på Statsskolen testet sig selv for Coronasmitte – og den opgave har de alle taget rigtigt godt imod.

“Det er super, vi kan teste her på skolen, så vi ikke skal testes et andet sted”, siger Marius Schmidt-Petersen, som er en af de 450 testede. Det er et krav, at eleverne testes to gange om ugen, hvis de vil møde på skolen.

“Når vi er testet kan vi komme i skole hver anden uge og det synes jeg er en fornuftig løsning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og det giver os jo mulighed for at se nogle af de andre”, siger han.

Testcentret er Statsskolens festsal, hvor der er stillet borde klar – og på bordene står der testudstyr klar, når eleverne kommer ind.

“De tester sig selv og så er det tidligere elever, som har været på et kursus, der går rundt og læser testresultatet, som bliver registreret”, siger pædagogisk leder Janich Frederiksen til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at hver elev får et stykke papir, hvor testresultatet, som eleverne venter på med en vis spænding, står.

“Det skal de have på sig, indtil resultaterne er skrevet ind i MinSundhed”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Iskonditoriet blev bedste ishus i Sønderjylland

14. april 2021 Erhverv

Det lykkedes ikke Iskonditoriet at genveinde titlen som Danmarks Bedste Ishus i en konkurrence hos Opdag Danmark, som sluttede i dag, onsdag klokken 16. “Vi kan glæde os over at være det bedste ishus i Sønderjylland”, siger Christian Telling, som ejer stedet sammen med hustruen. I toppen har det længe været tæt løb mellem sidste […]

Læs mere...