Statsskolen: Studerende skal ikke møde på skolen når de kommer hjem fra Napoli

11. marts 2020 COVID-19

I en pressemeddelelse fra Sønderborg Statsskole angående håndtering af situationen omkring Coronavirus oplyses det, at de strandede elever i Napoli ikke skal møde på skolen når de kommer hjem.

Statsskolen forventer, at eleverne kommer hjem i løbet af i morgen torsdag og for at undgå unødig bekymring, har skolen besluttet, at eleverne ikke skal møde op på skolen de næste 14 dage og at undervisninger vil foregå virtuelt for de berørte elever.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Statsskole oplyser, at de er i tæt kontakt med forældre til de rejsende elever, og de oplever stor opbakning og forståelse for situationen.

Lige nu er der 8 andre klasser afsted på studieture i Europa fra Sønderborg Statsskole og de befinder sig alle i områder med samme sikkerhedsniveau som i Danmark, oplyser Statsskolen, der også skriver, at de har været i kontakt med alle klasser og både elever og lærere har det godt.

Samtidig oplyser skolen, at de efter opfordring fra Sydtrafik om at lette belastningen på de offentlige transportmidler i myldretiden, har besluttet i en periode frem mod påske at afvikle en del af undervisningen i ydermodulerne som fjernundervisning (red: virtuel undervisning). Det vil berøre klasserne på skift men glæder dog ikke afsluttende fag, oplyser Sønderborg Statsskole.

INFORMATION OM CORONAVIRUS/COVID-19:

Læs og følg myndighedernes anvisninger på
www.coronasmitte.dk

Myndighedernes hotline telefon
70 20 02 33

Følg udviklingen i Sønderborg-området på
www.sonderborgnyt.dk/category/corona

Lad os stå sammen ved at holde afstand!

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk