Steen Bielefeldt skal ikke hjælpe flere iværksættere på vej

24. februar 2021 Erhverv
Steen Bielefeldt helliger sig familie og camping
Steen Bielefeldt helliger sig familie og camping

Nu siger Steen Bielefeldt farvel til jobbet som erhvervskonsulent hos Sønderborg Iværksætter Service, hvor han har været med siden starten i 2015 – og fra nu af er det familielivet, der skal fylde hans dage ud.

“Jeg skal til at være noget for familien, passe børnebørn og så har min hustru og jeg købt en campingvogn. Planen er, når det igen bliver muligt, at rejse rundt i Danmark og når vi har gjort det, så vil vi rundt i Europa”, siger Steen Bielefeldt til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg har også trukket mig ud af de bestyrelser, jeg har været en del af og er en fri fugl”, siger han.

Gennem mange år har Steen Bielefeldt ment, det var ideelt at være i et firma i fem år – og ikke seks år.

“Med en enkelt smutter, hvor jeg blev længere, så har det holdt hele vejen gennem mit arbejdsliv”.

Startede i SET

Inden Steen Bielefeldt begyndte hos Sønderborg Iværksætter Service var han hos Sønderborg Erhvervs- og Turistcenter, hvor der også kom iværksættere og fik vejledning.

Sønderborg Erhvervs- og Turistcenter blev lukket af kommunen og herefter lukkede deres samarbejdspartner, Ifabrikken – hvor en gruppe iværksættere holdt til – og i stedet kom Sønderborg Vækstråd og Sønderborg Iværksætter Service, hvor Steen Bielefeldt fik job fra dag ét.

“Jeg er glad for at have været en del af Sønderborg Iværksætter Service, hvor noget af det specielle er, at iværksætterne ‘flytter’ ind og arbejder med deres ideer”, siger Steen Bielefeldt.

“Der er virkelig stor bredde i ideerne, som iværksætterne kommer med. Der er hende, som vil være selvstændig frisør eller blomsterhandler og de kommer ind fra gaden og får feedback på deres ideer”.

“Andre kommer med omfattende koncepter og det er forskelligheden, der gjorde mit job spændende”, siger erhvervskonsulenten.

“Vi hjælper dem, vi kan hjælpe eller sender dem videre til nogle af vores frivillige rådgivere”.

Sønderborg Iværksætter Service har hele 28 virksomhedsfolk, som gratis stiller op og giver gode råd til iværksætterne.

Har set mange ideer blive til firmaer

Det er rigtigt mange iværksættervirksomheder, som Steen Bielefeldt har fulgt, fra de var en idé til de blev flyvefærdige.

“Jeg kan nævne et par stykker, som har gjort indtryk på mig. Det er LY Copenhagen, der startede som en online-tøjhandel og i dag også har butik i Sønderborg og Odense”.

“Der er også Adapto, som laver ledelsesprogrammer og 2dreams i Gråsten, som køber tøj i restpartier i hele verden og sælger det i Gråsten og resten af landet”, siger Steen Bielefeldt, som har brugt de seneste måneder på at lære sin afløser, Søren Hausmann, hvordan der arbejder for og med Sønderborgs iværksættere.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Iskonditoriet blev bedste ishus i Sønderjylland

14. april 2021 Erhverv

Det lykkedes ikke Iskonditoriet at genveinde titlen som Danmarks Bedste Ishus i en konkurrence hos Opdag Danmark, som sluttede i dag, onsdag klokken 16. “Vi kan glæde os over at være det bedste ishus i Sønderjylland”, siger Christian Telling, som ejer stedet sammen med hustruen. I toppen har det længe været tæt løb mellem sidste […]

Læs mere...