Steen Ingvorsen skruer op for timetallet i Æblegades Krop og Velvære

4. maj 2021 Erhverv

Hvis du har lyst til at nyde wellness eller måske har brug for at få løsnet for musklerne i kroppen, så går du rigtigt, hvis du lægger vejen forbi Æblegades Krop og Velvære, hvor Rikke Højlund og Steen Ingvorsen er klar til at tage imod dig – og snart bliver der endnu flere til rådighed.

“Der er rigtig stor efterspørgsel i klinikken, så nu siger jeg farvel til mit job og går på fuld tid i vores eget firma i stedet”, siger Steen Ingvorsen, der blev uddannet sportsmassør for 24 år siden og har stor erfaring, som gavner blandt andre mennesker med sportsskader, gigtpatienter og også gravide.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Når jeg går på fuld tid, så kan der bookes flere fysiurgiske behandlinger og også welnessbehandlinger”, siger han og tilføjer, at Æblegades Krop og Velvære også kører ud til virksomheder og behandler medarbejderne.

Rikke Højlund fortæller, at der er rigtigt travlt i klinikken.

“Efter vi fik lov til at genåbne, har der været rigtigt mange indenfor – og det er blandt andet mennesker, som trænger til velvære og forkælelse”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 Augustenborg, Erhverv

Nyd et godt glas vin og aftensolen på terrassen ved Augustenborg_Project

29. juni 2022 Augustenborg

På fredag åbnes dørene til den splinternye vinbar, A_Terracce, hos Augustenborg_Project på Palævej i Augustenborg, hvor franske sommeliers er klar til at guide gæsterne frem til de allerbedste smagsoplevelser. “I den kommende weekend gør vi ekstra meget ud af franske vine og det skyldes selvfølgelig, at Tour de France kommer til Sønderborg og fremover handler […]

Læs mere...