Steen Ingvorsen skruer op for timetallet i Æblegades Krop og Velvære

4. maj 2021 Erhverv

Hvis du har lyst til at nyde wellness eller måske har brug for at få løsnet for musklerne i kroppen, så går du rigtigt, hvis du lægger vejen forbi Æblegades Krop og Velvære, hvor Rikke Højlund og Steen Ingvorsen er klar til at tage imod dig – og snart bliver der endnu flere til rådighed.

“Der er rigtig stor efterspørgsel i klinikken, så nu siger jeg farvel til mit job og går på fuld tid i vores eget firma i stedet”, siger Steen Ingvorsen, der blev uddannet sportsmassør for 24 år siden og har stor erfaring, som gavner blandt andre mennesker med sportsskader, gigtpatienter og også gravide.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Når jeg går på fuld tid, så kan der bookes flere fysiurgiske behandlinger og også welnessbehandlinger”, siger han og tilføjer, at Æblegades Krop og Velvære også kører ud til virksomheder og behandler medarbejderne.

Rikke Højlund fortæller, at der er rigtigt travlt i klinikken.

“Efter vi fik lov til at genåbne, har der været rigtigt mange indenfor – og det er blandt andet mennesker, som trænger til velvære og forkælelse”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Mød Thomas Vinterberg i FOFs online-studie

18. maj 2021 Kultur

Thomas Vinterberg, der jo nok er én af de mest kendte danskere i disse dage, er gæst hos FOF, hvor alle får mulighed for at være med via FOF Syds online-studie. Thomas Vinterberg blev optaget på Den Danske Filmskole i København i 1989 som den yngste elev nogensinde. Fire år senere afsluttede han sin uddannelse […]

Læs mere...