DF: Stefan Lydal genvalgt som lokalformand

24. marts 2015 Politik

Mandag havde Dansk Folkeparti Sønderborg generalforsamling i Humlehøjhallen, og det blev her til et genvalg af 28-årige Stefan Lydal, der også i de kommende to år kan skrive formand på sit visitkort.

Stefan Lydal  ser frem arbejdet på at få Jan Callesen stemt ind i Folketinget.

Stefan Lydal ser frem arbejdet på at få Jan Callesen stemt ind i Folketinget.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg er stolt og glad for den tillid medlemmerne har vist mig ved at vælge mig til min tredje periode som formand i Sønderborg lokalforening. Jeg ser lyst på fremtiden og er klar til at føre en aktiv valgkamp når Statsministeren trykker på knappen i Statsministeriet”, siger Stefan Lydal.

2015 er valgår til Folketinget og i modsætningen til mange tidligere folketingsvalg har Sønderborgkredsen fået en kandidat, der ikke allerede sidder på Christiansborg og der skal derfor arbejdes ekstra hårdt denne gang.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Indenfor en overskuelig fremtid vil vi få et folketingsvalg, og her skal lokalforeningen være ekstra aktiv så vi kan sikre, at vores folketingskandidat, Byrådsmedlem Jan Rytkjær Callesen, bliver valgt ind. Vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe ham hermed, så borgerne kan roligt regne med et synligt Dansk Folkeparti i de kommende måneder, frem mod valgdatoen”, siger Stefan Lydal.

En aktiv valgkamp er dog ikke alt hvad Dansk Folkepartis medlemmer kan forvente. Der har i de senere år været en markant tilgang i medlemmer til partiet. Faktisk er medlemstallet i Sønderborg steget med over 60 pct. de seneste fire år og det har betydet at bestyrelsesarbejdet også har ændret karakter og i dag kræver mere tid og fokus end for fire år siden da Stefan Lydal blev valgt som formand for første gang.

Artiklen fortsætter under annoncen

“På grund af den særdeles positive udviklingen Dansk Folkeparti har været igennem de senere år, har det betydet at vores lokale organisation skal justeres en smule. Derfor vil jeg i den netop påbegyndte 2-årige valgperiode, sammen med bestyrelsen, gennemføre et generationsskifte således vi får nogle nye og friske kræfter med ind i arbejdet for Dansk Folkeparti i Sønderborg. Man kan sige at vi tog hul på arbejdet da jeg blev valgt til formand for fire år siden, men i den kommende periode vil vi for alvor arbejde på at få nye kræfter ind”, siger lokalformanden.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk