Stefan Lydal: Kommunen betaler – uanset alt – omlægningen af L69 i Skovmose

20. november 2017 Politik

Bjarne Marcussen har set interviewet  med Stefan Lydal på SønderborgNYTs Facebook.

“Stefan Lydal udtalte, at man vil køre videre, på trods af opsættende virkning iht Vandløbsloven. Det samme vil også Peter Hansen, og resten af byrådet. Stefan Lydl sagde, at byrådet er enige om at tilsidesætte lovgivning omkring den opsættende virkning. At kommunen betaler er ikke helt korrekt. Beslutningen byrådet tog, den var, at man kun vil betale, hvis resten af projektet gennemføres. Forstået således, at hvis resten af projektet ikke gennemføres, hvilket den sandsynligvis aldrig gør, så sendes regningen på omlægningen af en offentlig ledning til private sommerhusejere”, skriver Bjarne Marussen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Bjarne Marcussen har ikke ret i det, som  han siger omkring betalingen. Byrådet har besluttet at betale for omlægningen af L69, og med en fremrykning af omlægningen betyder det jo ikke at kommunen løber fra regningen, fordi der stadig er en strid omkring resten af projektet. Kommunen betaler L69, fuldstændig som aftalt og vedtaget”, siger Stefan Lydal fra Dansk Folkeparti til SønderborgNYT.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...