Stefan Lydal mener Fælleslisten siger de vil lytte til borgerne

29. april 2021 Politik
Stefan Lydal, Dansk Folkeparti
Stefan Lydal, Dansk Folkeparti

Byrådsmedlem Stefan Lydal fra Dansk Folkeparti siger til SønderborgNYT, at han har set, at Teknik- og Miljøudvalgsformand Aase Nyegaard har skrevet i et debatindlæg, at han skulle være i gang med at vaske sine hænder rene i sagen om opførelsen af et biogasanlæg i Kværs.

“Men jeg har ingen grund til at skulle vaske mine hænder – jeg sagde nej til projektet og har forholdt mig kritisk til det hver gang det har været på dagsordenen i Teknik- og Miljøudvalget”, siger Stefan Lydal, som er næstformand i udvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

“At Aase Nyegaard mener, at jeg skulle være populist må jo stå for hendes regning, selvom jeg faktisk troede,at borgerinddragelse var på hendes og Fælleslistens dagsorden, men når det kommer til Biogasanlægget ved Kværs, så er det åbenbart helt okay bare at tromle en hel lokalbefolkning, som åbenlyst er imod projektet”.

“Aase Nyegaard synes jo også, det er okay at ignorere henvendelser fra bekymrede borgere, der fortæller, at der bygges uden tilladelse”, siger Stefan Lydal, der ser frem til næste udvalgsmøde, hvor forvaltningen fremlægger en redegørelse for processen omkring biogasanlægget.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 GF2020, Kultur, Sønderborg

Kom med til genforeningskoncert på Rønhaveplads

18. maj 2021 GF2020

På lørdag kan du komme til udendørs koncert med Steffan Grarup og Jesper Hindø, som spiller en times koncert på Rønhaveplads lørdag den 22. maj 2021 klokken 13. Steffan Grarup er pianist og Jesper Hindø er kontrabassist, og de spiller et blandet repertoire med dels nogle numre fra deres kirkerepertoire og nogle gode danske sange, […]

Læs mere...