Steffen Brandt gav præcis de sange publikum ville høre

22. juni 2013 Kultur

Alt tyder på, Steffen Brandt har sat sig ind i den sønderjyske geografi og han havde fint styr på de byer, der ligger tæt på Sønderborg.

– Tak til alle jer, der en regnfuld lørdag tog turen til Sønderborg helt fra Rinkenæs, Kegnæs, Gråsten og Broager, siger Steffen Brandt, inden Fantastiske Toyota tonede ud fra højtalerne. Og selvfølgelig var der mange, der sang med – og det er jo det herlige ved tv-2. Vi kender alle sangene og vi nyder at høre Steffen Brandt fortælle mellem numrene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men hvad mener Steffen Brandt egentlig om Dagens Danmark. Igen ved det – for manden gemmer sig bag en solid mur af ironi og underfundige sætninger. Men er der alligevel en mening i de ord, han slynger ud, mine damer og herrer?

Essensen i sangeren fortællinger kan være, at vi lever her og nu – og så er det dumt ikke at få det bedste ud af det. Som pigen, der sad på Randers Station gjorde.

– Hun rejste sig, rejste væk og kom videre, siger Steffen Brandt. Og det at hun sad netop i Randers må have givet et lettelsens suk hos både Tage Petersen og Jan Prokopek fra Byrådet. For dem handler det om, at flere skal flytte til Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Måske inspirerede deres aften i Mølleparken dem til at få sat plakater op på Randers Station, så de unge ser, de kan rejse til Sønderborg.

Masser af arbejde

– Jeg har haft travlt med alt muligt, siger John, der er en af de mange frivillige i Kultur i Syd. Først sagde han, at han faktisk laver det hele, men – ligesom skyerne – så holdt den heller ikke vand.

– Nej, jeg har slæbt udstyr ud af lastbiler og så hjulpet med at stille op. Og så har jeg hjulpet teknikerne, siger John. Og når de godt 4.000 tilskuere går ud fra Mølleparken, så skal John i gang med at pakke udstyret sammen, sætte det i bilerne og sikre, at alt kommer med.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er de frivillige hos Kultur i Syd, der har en meget stor del af æren for, vi alle sammen kan komme til koncerter i Mølleparken. Hvis ikke der var frivillige bag det hele, så ville billetpriserne skræmme de fleste langt væk.

tv-2 om koncerten

– Var det fuldmånen, var det den høje luftfugtighed der får musik til at lyde bedre, var det det til tider kraftige regnvejr eller sønderjyderne… vi følte ihvertfald at publikum og band gik op i en højere enhed ved koncerten, siger Steffen Brandt.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Se billeder fra koncerten: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.568336116550290.1073741908.371861676197736&type=1

 

 

Skrevet af: Ole [email protected]
1. december 2023 Erhverv, Sønderborg

Der skal laves en miljøvurdering af det kommende Netto-byggeri ved Porten

1. december 2023 Erhverv

Byggeriet af en ny Netto-butik ved Porten er forsinket – og den oprindelige plan med at gå i jorden i uge 30 blev skubbet. ”Det trækker ud, så vi kommer formentlig ikke i jorden før august-september, men forventningen om åbning i foråret 2024 er fortsat intakt”, sagde Jacob Krogsgaard Nielsen fra Salling Groups pressehold til […]

Læs mere...