Stella Islandshesteforening får penge til baneanlæg

27. december 2021 Kultur
Privat foto
Privat foto

Stella Islandshesteforening ved Nybøl er i gang med lave et baneanlæg, én såkaldt ovalbane, med en samlet omkreds på 300 meter samt grusvej op til baneanlægget og også en vendeplads.

”Og vi er så heldige, at LAG Sønderborg Aabenraa støtter os med 329.000 kroner”, siger Christian Kjeldal fra hesteforeningen.

Desuden vil de også på et senere tidspunkt arbejde på at lave en dressurbane til opvarmning.

Væksten i denne gren af ridesporten er støt stigende gennem de seneste mange år og populariteten af den islandske hest, ser ikke ud til at stoppe foreløbigt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Familien kan samles om én og samme hest, fordi den kan rides af de fleste.

Det kommende baneanlæg vil optimere mulighederne for at kunne have faste undervisere, holde større arrangementer, opbevare diverse af klubbens remedier og i det hele taget vil et anlæg øge muligheden for at skabe opmærksomhed omkring klubben og generelt den islandske hest.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. januar 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet: Udvalgsformænd bestemmer ikke mere end andre i udvalgene

17. januar 2022 Politik

I Byrådet er socialdemokratiske Jan Prokopek Jensen for tredje gang spidsen for Arbejdsmarkeds- og Integrationsudvalget, mens der er nye ansigter på formandsposterne i de øvrige udvalg. Kjeld Stærk fra Venstre er formand for Udvalget for Erhverv og Grøn Vækst, mens Enhedslistens Asger Romme Andersen har formandsposten i Udvalget for Natur, Klima og Miljø. De to […]

Læs mere...