Stemme-antallet afslører vægten af politikeres ord

29. november 2013 Politik

Socialdemokraten Jesper Kock, der havde en lille omvej, inden han landede i den flok, der skal sidde i Byrådet fra årsskiftet, ville gerne have haft mange flere stemmer. Desuden mener han, at den omvej han skulle ud på, ikke gavner ham.

Jesper Kock skal med i Erhvervsudvalget.

Jesper Kock skal med i Erhvervsudvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det ville have været bedst, hvis jeg var kommet i Byrådet på valgdagen, og så ville jeg altså gerne have haft mange flere stemmer, siger Jesper Kock til Sønderborg Nyt. Han mener, at en politikers ord har den vægt, som antallet af personlige stemmer giver dem.

Sammen med partikollegaen Jesper Smaling, skal Jesper Kock blandt andet sidde med i det nye Erhvervsudvalg. Begge har erfaringer om, hvordan det er at skabe sin egen forretning i Sønderborg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. september 2022 REGIONALT, Debat

Debat: Sønderborg bør satse på 100 procent grøn fjernvarme

26. september 2022 REGIONALT

Marianne Karlberg, Spidskandidat for Frie Grønne, Sydjyllandskredsen, skriver: Sønderborg Kommune har fuld fart på planerne om at udrulle fjernvarme i store dele af kommunen. Det giver rigtig god mening – klimakrisen, stigende energipriser og krigens rasen i Ukraine byder os at sætte turbo på at finde alternativer til vores olie- og gasfyr. Sønderborg Kommune har faktisk […]

Læs mere...