Stemme-antallet afslører vægten af politikeres ord

29. november 2013 Politik

Socialdemokraten Jesper Kock, der havde en lille omvej, inden han landede i den flok, der skal sidde i Byrådet fra årsskiftet, ville gerne have haft mange flere stemmer. Desuden mener han, at den omvej han skulle ud på, ikke gavner ham.

Jesper Kock skal med i Erhvervsudvalget.

Jesper Kock skal med i Erhvervsudvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det ville have været bedst, hvis jeg var kommet i Byrådet på valgdagen, og så ville jeg altså gerne have haft mange flere stemmer, siger Jesper Kock til Sønderborg Nyt. Han mener, at en politikers ord har den vægt, som antallet af personlige stemmer giver dem.

Sammen med partikollegaen Jesper Smaling, skal Jesper Kock blandt andet sidde med i det nye Erhvervsudvalg. Begge har erfaringer om, hvordan det er at skabe sin egen forretning i Sønderborg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...