Stephan Kleinschmidt er på en god platform i valgkampen

8. november 2017 KV2017

Op til det seneste kommunalvalg red Stephan Kleinschmidt afsted på al den opmærksomhed, som Sønderborgs satsning på at blive Europæisk Kulturhovedstad, førte med sig.

“Og her i Eventåret, hvor meget af alt det, vi satte i scene i tilløbet for at blive Kulturhovedstad, finder sted, så har Slesvigsk Parti igen en rigtig god platform op til valget”, siger Stephan Kleinschmidt, borgmesterkandidat for Slesvigsk Parti.

Borgmesterkandidaten synes ikke, man skal måle en politiker på et enkelt år eller en enkelt byrådsperiode.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg har været med i lokalpolitik gennem tre byrådsperioder og har været en del af konstitueringen alle tre gange. Jeg har været med til at lave 12 budgetforlig, så jeg synes bestemt, at Slesvigsk Parti tager ansvar for Sønderborg”, siger borgmesterkandidaten til SønderborgNYT.

Mange fingeraftryk

Slesvigsk Parti har ifølge Stephan Kleinschmidt, sat mange fingeraftryk gennem de seneste 12 år.

“Vi har været trofaste mod vores mærkesager og været med til at styrke Sønderborgs profil med Byens Havn, ProjectZero, kultur og turisme”, siger Stephan Kleinschmidt.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og Eventåret 2017 kommer som nævnt i kølvandet på kulturhovedstadssatsningen, som var Slesvigsk Partis idé”, siger han.

“Område-initiativerne og de forskellige bystrategier i Augustenborg, Gråsten og Broager kom på vores initiativ, så vi har bestemt været på scenen og det får vi respons på”, siger borgmesterkandidaten.

På vejen til måske at lande i borgmesterstolen glemmer Stephan Kleinschmidt ikke sin partifælle, Dieter Jessen, som er med i Socialudvalget og Sundhedsudvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Dieter Jessen styrker vores sociale profil og han kom med ideerne om økonomisk rådgivning til udsatte og gratis psykolog til unge under 25 år”, siger Stephan Kleinschmidt.

Opskriften på at bringe Sønderborg videre er enkel:

“Samarbejde og mangfoldighed er vejen videre”, siger Stephan Kleinschmidt.

Om det så bliver til en plads i borgmesterstolen – med blåt eller rødt flertal bag sig – ved vi mere om den 21. november.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Sidst i oktober synger Medina ved en dinnerkoncert i Sergenten

2. oktober 2022 Erhverv

Velkommen til Medina, sangerinden, Medina, er Danmarks sangfugl og ukronede popdronning og den 29. oktober er hun på scenen til en dinnerkoncert i Sergenten på Sønderborg Kaserne. Til dinnerkoncerten byder Jesper Koch og hans stab på en tre-retters menu med buffet som hovedret og der er vand og vin ad libitum under middagen. Efter koncerten […]

Læs mere...