Stephan Kleinschmidt: Erhvervsindsatsen skal have et service-eftersyn

7. september 2013 Erhverv

Formand for Kultur- og Erhvervsudvalget, Stephan Kleinschmidt, Slesvigsk Parti, skriver:

Med spænding og forventning havde jeg set frem til præsentationen af Dansk Industris undersøgelse af kommunens erhvervsklima. Nu er den her, og Sønderborg er desværre faldet ned ad listen til en placering som nr. 76. Det kræver handling.Slesvigsk

Artiklen fortsætter under annoncen

Både Venstre og Socialdemokraterne var efterfølgende hurtigt ude at opfordre til et tættere samarbejde mellem kommunen og det lokale erhvervsliv. Det er rigtig positivt, for så får erhvervsområdet endelig det fokus, det fortjener, uanset hvordan det kommende valg ellers ender. For sagen er den, at i al for lang tid har det manglende fællesskab og samarbejde i Byrådssalen været med til at fryse erhvervsklimaet i Sønderborg. Derfor håber jeg, at valget vil skabe ro på bagsmækken hos de politiske kamphaner, og at vi sammen kan stille skarpt på erhvervspolitikken.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stephan Kleinschmidt viol have mere fokus på samarbejdet med erhverslivet.

Stephan Kleinschmidt viol have mere fokus på samarbejdet med erhverslivet.

I den forbindelse vil jeg gerne opfordre til, at erhvervslivet tages med på råd, da det er ude i virksomhederne, at man kender behovene for erhvervsudviklingen og samarbejdet med kommunen. Derfor foreslår jeg at oprette en erhvervsklub, hvor virksomhederne mødes regelmæssigt med politikkerne og drøfter betingelserne for den lokale erhvervsudvikling.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derudover mener jeg, at der er behov for at undersøge kommunens struktur på erhvervsområdet. Den er i øjeblikket uklar og erhvervsindsatsen er spredt på forskellige fagområder. Min opfordring til begge sider af det kommende nyvalgte byråd skal derfor lyde: Lad os nu trække i arbejdstøjet og sammen være med til at give erhvervsindsatsen et serviceeftersyn.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Tag en tur gennem labyrinten når du kommer for at købe Halloween-græskar

1. oktober 2022 Erhverv

Ved rundkørslen ved samkørselspladsen på Aabenraavej har Daabeck der røde bod stående – og ved den er der et væld af græskar og det er der også på marken. “Græskar i alle størrelser er til salg. Der er små pyntegræskar og selvfølgelig også græskar, som kan skæres ud til Halloween”, siger Charlotte Daabeck, der har […]

Læs mere...