Stephan Kleinschmidt fremhæver udlicitering af rengøring

30. oktober 2019 Politik

På onsdagens pressemøde, hvor det kommende kommune-budget blev kommentaret af politikerne glæde Stephan Kleinschmidt sig over, at der var enighed blandt alle byrådets partier.

“Det er en god dag – især når vi er enige. Og det er dejligt, vi løfter os fra ideologiske grøfter”, sagde Stephan Kleinschmidt.

“Dele af rengøringen i de kommunal bygninger bliver udliciteret – og det bliver i den jyske del af kommunen – så vi kan se, hvordan det virker”, sagde Stephan Kleinschmidt fra Slesvigsk Parti. Hvis det virker glimrende, kan det måske bredes ud.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stephan Kleinschmidt er også tilfreds med, at der fortsat investeres i eksempelvis idræt.

“Måske kommer vi til at bede aktørerne om en større medfinansering”.

Også verdensmålene er tænkt ind i det nye budget.

“Vi gør verdensmålene til handling ved at affaldssortere, bruge mindre platik i kommunen og åbne mulighed for fair trade-indkøb og desuden genindføre giftfri ukrudtsbekæmpelse”, sagde Stephan Kleinschmidt.

Slesvigsk Parti ser også positivt på, der er sat penge af til fritidspas til udsatte børn og også at der skal gøres en indsats mod parallelsaund, så de bydele, der er på ghettolisten, kommer væk fra den.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. september 2022 Broager, Erhverv

Broager-borger vil ha’ Sønderborg Fjernvarme til at varme Broager op

26. september 2022 Broager

Svend Brolund, som er flyttet til Broager for omkring et år siden, vil meget gerne have, at det er fra Sønderborg, der bliver sendt varme til boligerne i Broager, fordi fjernvarmepriserne i Sønderborg er lavere end de er i Broager. “Jeg har oprettet Facebooksiden ‘Fjernvarme til Broager fra Sønderborg‘ og målet med den er at […]

Læs mere...