Stephan Kleinschmidt fremhæver udlicitering af rengøring

30. oktober 2019 Politik

På onsdagens pressemøde, hvor det kommende kommune-budget blev kommentaret af politikerne glæde Stephan Kleinschmidt sig over, at der var enighed blandt alle byrådets partier.

“Det er en god dag – især når vi er enige. Og det er dejligt, vi løfter os fra ideologiske grøfter”, sagde Stephan Kleinschmidt.

“Dele af rengøringen i de kommunal bygninger bliver udliciteret – og det bliver i den jyske del af kommunen – så vi kan se, hvordan det virker”, sagde Stephan Kleinschmidt fra Slesvigsk Parti. Hvis det virker glimrende, kan det måske bredes ud.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stephan Kleinschmidt er også tilfreds med, at der fortsat investeres i eksempelvis idræt.

“Måske kommer vi til at bede aktørerne om en større medfinansering”.

Også verdensmålene er tænkt ind i det nye budget.

“Vi gør verdensmålene til handling ved at affaldssortere, bruge mindre platik i kommunen og åbne mulighed for fair trade-indkøb og desuden genindføre giftfri ukrudtsbekæmpelse”, sagde Stephan Kleinschmidt.

Slesvigsk Parti ser også positivt på, der er sat penge af til fritidspas til udsatte børn og også at der skal gøres en indsats mod parallelsaund, så de bydele, der er på ghettolisten, kommer væk fra den.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Nordborg, Frivillige

Frivillig fra Røde Kors fik ‘Covid-19 Prisen’

24. september 2021 Nordborg

Ellen Iversen fra Røde Kors i Sønderborg har fredag ved Frivilligfesten fået overrakt ‘Covid-19 Prisen’, fordi hun  formåede –  efter en henvendelse fra Sønderborg Kommune om vaccineledsagelse til sårbare ældre – på bare to arbejdsdage at koordinere en sådan hjælp. Den frivillige opgave indebar to måneders indsats med at rekruttere frivillige og sørge for at […]

Læs mere...