Stephan Kleinschmidt: Slesvigsk Parti løfter Nordborg

25. oktober 2013 Uncategorized

SlesvigskByrådsmedlem Stephan Kleinschmidt, Slesvigsk Parti, skriver:

Med Slesvigsk Parti i midten arbejder vores stærke lokale kandidater Gisela Mezghani og Jan Georg Hoff om at løfte Nordals til nye højder. Gisela Mezghani bor på Nordals og driver Nordborg Apotek. Samtidig er hun formand for handelsstanden ”Nordborg på Toppen”. Hun er en aktiv del af den nordalsiske handelsby og oplever til dagligt de udfordringer, som Nordals står over for.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor har hun sammen med formanden for den nordalsiske visionsgruppe, Bent Larsen tidligere på året fremlagt et idékatalog, med konkrete bud på erhvervs- og turismeudvikling på Nordals.

Slesvigsk Parti støtter op om de ideer og ser frem til at arbejde videre med dem.
Samtidig er udviklingsstrategien for turismen på Nordals helt afgørende, fordi den danner grundlag for at tiltrække investeringer og sikre lokale arbejdspladser.

Nordals skal udvikles, ikke afvikles, og Slesvigsk Partis lokale kandidater, Gisela og Jan stiller sig gerne i spidsen for den ambition.

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...
>