Stephan Kleinschmidt: Slesvigsk Parti løfter Nordborg

25. oktober 2013 Uncategorized

SlesvigskByrådsmedlem Stephan Kleinschmidt, Slesvigsk Parti, skriver:

Med Slesvigsk Parti i midten arbejder vores stærke lokale kandidater Gisela Mezghani og Jan Georg Hoff om at løfte Nordals til nye højder. Gisela Mezghani bor på Nordals og driver Nordborg Apotek. Samtidig er hun formand for handelsstanden ”Nordborg på Toppen”. Hun er en aktiv del af den nordalsiske handelsby og oplever til dagligt de udfordringer, som Nordals står over for.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor har hun sammen med formanden for den nordalsiske visionsgruppe, Bent Larsen tidligere på året fremlagt et idékatalog, med konkrete bud på erhvervs- og turismeudvikling på Nordals.

Slesvigsk Parti støtter op om de ideer og ser frem til at arbejde videre med dem.
Samtidig er udviklingsstrategien for turismen på Nordals helt afgørende, fordi den danner grundlag for at tiltrække investeringer og sikre lokale arbejdspladser.

Nordals skal udvikles, ikke afvikles, og Slesvigsk Partis lokale kandidater, Gisela og Jan stiller sig gerne i spidsen for den ambition.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. august 2022 Erhverv, Sønderborg

Skal du med til en skøn dinnerkoncert hvor Mads Langer er på scenen?

15. august 2022 Erhverv

Lørdag den 10. september er Mads Langer på Sergenten på Sønderborg Kaserne, hvor han spiller en dinnerkoncert. Hotel Alsiks stjernekok, Jesper Koch, og hans stab byder på en tre-retters menu med buffet som hovedret, inden stjernemusikeren går på scenen. “Vi glæder os rigtigt meget til at byde gæsterne velkommen til en menu og en koncert […]

Læs mere...