Stephan Kleinschmidt: Spænd hjelmen, nu kører bussen!

26. maj 2015 REGIONALT

Folketingskandidat Stephan Kleinschmidt, Radikale, skriver:

Der er godt nyt på transportfronten – særligt til det syd- og sønderjyske. For med regeringens nye trafikaftale får den grønne transport nu et tiltrængt løft.

Stephan Kleinschmidt synes, trafikaftalen har rigtig retning.

Stephan Kleinschmidt synes, trafikaftalen har rigtig retning.

Artiklen fortsætter under annoncen

For os her i landsdelen betyder det blandt andet markant støtte til supercykelstier i Esbjerg, Vejle og Fredericia og mellem Kolding og Christiansfeld samt Sønderborg og Danfoss. Samtidig styrkes den kollektive trafik i yderområderne, fx med en ny busrute til Nationalpark Vadehavet og bedre busbetjening ved Aabenraa Sygehus.

Rigtig retning

Det er alt sammen et skridt i den rigtige retning, og som vi længe har ventet på. Og vi skal videre ad den vej. For hvis vi i fremtiden vil have flere til at lade bilen stå, så kræver det nogle attraktive og ikke mindst tilgængelige tilbud bredt i landet.elcykel1

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor er det rigtig positivt, at regeringens investeringer i den grønne trafik denne gang favner bredt og tager hensyn til, at der også er en infrastruktur uden for hovedstaden, der skal fungere. Især fordi vi ved, at en velfungerende kollektiv infrastruktur samtidig er med til at skabe grobund for vækst og udvikling i hele landet.

Samlet set er en styrket grøn trafik både godt for miljøet og sundt for den enkelte. Målet er, at det skal være lettere at være cyklist eller pendle med bus eller tog, så flere i fremtiden får mulighed for at vælge den grønne vej til arbejde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Så spænd hjelmen for nu kører bussen!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. februar 2023 112, Sønderborg

Indbrudstyv kom ind gennem vinduet

1. februar 2023 112

Tirsdag mellem klokken 12:30 og 16 kom en indbrudstyv ind i en villa på Jaruplundvej i Dybbøl gennem vinduet til et kontor. “Alt er rodet igennem og der er ikke overblik over, hvad det eventuelt er stjålet”, siger John Weber fra politiet i Sønderborg.

Læs mere...