Stephan Kleinschmidt: Værn om arbejdspladser

4. november 2013 Uncategorized

Byrådsmedlem Stephan Kleinschmidt, Slesvigsk Parti, skriver:

Sønderborg mister igen statslige arbejdspladser når Naturcentret flytter til København. Det er beklageligt, for vi ved alle, at statslige arbejdspladser betyder meget for både livet og økonomien i Sønderborg Kommune. Derfor mener Slesvigsk Parti, at kommunen i langt højere grad skal have fokus på at fastholde antallet af offentlige arbejdspladser i kommunen, herunder de statslige arbejdspladser og funktioner.

Stephan Kleinschmidt er formand for Kultur- og Erhvervsudvalget.

Stephan Kleinschmidt er formand for Kultur- og Erhvervsudvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Allerede i 2010 har jeg taget initiativ til et strateginotat, der skulle styrke indsatsen om at fastholde og udvide antallet af regionale og statslige arbejdspladser. Selvfølgelig skal der tages hensyn til behovet for at sikre en fair geografisk balance i antallet af statslige arbejdspladser i Danmark, og Sønderborg skal stå forrest i kampen om disse arbejdspladser.

Det gør vi bl.a. ved en løbende proaktiv dialog med politiske beslutningstagere. Men Sønderborg Kommune skal også udbygge relationerne til eksisterende statslige arbejdspladser og involvere deres ledere og medarbejdere i relevante aktiviteter og netværk.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. august 2022 Kultur, Broager

Flot opbakning til underholdningen i parken i Broager

7. august 2022 Kultur

Søndag eftermiddag blev der bakket flot om parkunderholdning i Broager og folk hyggede sig med naboer, familie, venner og alle de andre. Især havde mange af de mindre børn nogle helt forrygende timer, hvor de løb omkring og også fik hoppet i den lille hoppeborg. Det er Broager Erhverv, Broager Kultur, BUI Rock og Broager […]

Læs mere...