Stephan Kleinschmidt: Værn om arbejdspladser

4. november 2013 Uncategorized

Byrådsmedlem Stephan Kleinschmidt, Slesvigsk Parti, skriver:

Sønderborg mister igen statslige arbejdspladser når Naturcentret flytter til København. Det er beklageligt, for vi ved alle, at statslige arbejdspladser betyder meget for både livet og økonomien i Sønderborg Kommune. Derfor mener Slesvigsk Parti, at kommunen i langt højere grad skal have fokus på at fastholde antallet af offentlige arbejdspladser i kommunen, herunder de statslige arbejdspladser og funktioner.

Stephan Kleinschmidt er formand for Kultur- og Erhvervsudvalget.

Stephan Kleinschmidt er formand for Kultur- og Erhvervsudvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Allerede i 2010 har jeg taget initiativ til et strateginotat, der skulle styrke indsatsen om at fastholde og udvide antallet af regionale og statslige arbejdspladser. Selvfølgelig skal der tages hensyn til behovet for at sikre en fair geografisk balance i antallet af statslige arbejdspladser i Danmark, og Sønderborg skal stå forrest i kampen om disse arbejdspladser.

Det gør vi bl.a. ved en løbende proaktiv dialog med politiske beslutningstagere. Men Sønderborg Kommune skal også udbygge relationerne til eksisterende statslige arbejdspladser og involvere deres ledere og medarbejdere i relevante aktiviteter og netværk.

Skrevet af: Ole [email protected]
3. december 2023 Kultur, Sønderborg

Midt i januar kan du opleve den storslåede Symphonic Universe-koncert

3. december 2023 Kultur

Sønderjyllands Symfoniorkester går nye veje i deres bestræbelser på at bringe symfonisk musik ud til nye generationer. Den kendte spil-youtuber og streamer, Jørgen Bjørn, er blevet hyret som konferencier til deres storslåede Symphonic Universe-koncert, der kan opleves i Alsions koncertsal den 18. januar. Koncerten består af strålende livefortolkninger skabt af de største komponister af filmmusik, […]

Læs mere...