Stephan Lydal fik klippekort – til ældre – på 30 minutter om ugen

30. oktober 2019 Politik

Stefan Lydal fra Dansk Folkeparti havde et ønske med til budgetforhandlingerne – og det var, at ældres klippekortordning skulle være en halv times valgfri hjælp om ugen og ikke – som i dag – blot hver anden uge.

“Det ønske blev opfyldt og vi får også en analyse af ledelsen i plejesektoren, så vi ser, om noget kan gøres anderledes”, sagde Stefan Lydal på onsdagens pressemøde, hvor politikere kommenterede budgettet.

Stefan Lydal ser også med tilfredshed på, der føres to millioner kroner tilbage til det grønne område, så servicen bliver løftet.

“Det er også en god idé, at parkeringen i Sønderborg midtby bliver analyseret, så der kommer et billede af behovet for parkeringpladser til bilister, der arbejder i midtbyen”, sagde Stefan Lydal.

Han synes ikke, det giver mening, at for eksempel butiksansatte skal stille p-skive hver anden time.

“Jeg ser også frem til, vi skal snakke om Rønhaveplads. Skal skøjtebanen derop, så der kommer liv hele året, som for eksempel Sønderborg Handel gerne vil have det”, sagde DF-politikeren.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. januar 2022 COVID-19, REGIONALT

Regionen inviterer til fjerde stik

19. januar 2022 COVID-19

Regionens sygehuslæger vil i de kommende dage begynde at henvise de patienter, som opfylder kriterierne til en 4. Corona-vaccination. Hvis sygehuslægen vurderer, at det er relevant med en 4. vaccination, vil man fra midten af den kommende uge og frem modtage en invitation i sin e-Boks. Man skal derfor ikke selv kontakte egen læge med […]

Læs mere...