Stephan Lydal fik klippekort – til ældre – på 30 minutter om ugen

30. oktober 2019 Politik

Stefan Lydal fra Dansk Folkeparti havde et ønske med til budgetforhandlingerne – og det var, at ældres klippekortordning skulle være en halv times valgfri hjælp om ugen og ikke – som i dag – blot hver anden uge.

“Det ønske blev opfyldt og vi får også en analyse af ledelsen i plejesektoren, så vi ser, om noget kan gøres anderledes”, sagde Stefan Lydal på onsdagens pressemøde, hvor politikere kommenterede budgettet.

Stefan Lydal ser også med tilfredshed på, der føres to millioner kroner tilbage til det grønne område, så servicen bliver løftet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er også en god idé, at parkeringen i Sønderborg midtby bliver analyseret, så der kommer et billede af behovet for parkeringpladser til bilister, der arbejder i midtbyen”, sagde Stefan Lydal.

Han synes ikke, det giver mening, at for eksempel butiksansatte skal stille p-skive hver anden time.

“Jeg ser også frem til, vi skal snakke om Rønhaveplads. Skal skøjtebanen derop, så der kommer liv hele året, som for eksempel Sønderborg Handel gerne vil have det”, sagde DF-politikeren.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. marts 2023 Samfund, Sønderborg

Tre ‘sommer-lukkeperioder’ i spil på Søndre Havnegade

22. marts 2023 Samfund

Forvaltningen beder – som en del af en høring – Ældrerådet tage stilling til tre forslag til fremtidige lukkeperioder på Søndre Havnegade: Lukkeperiode 1. juni-1. september Sønder Havnegades lukning forlænges med én måned, hvorved vil den tidlige turisme i juni måned tilgodeses. Borgernes kørsel til og fra arbejde og bolig vil blive berørt i højere […]

Læs mere...