Stephanie Lose: Min forvaltning burde have reageret

16. februar 2016 Politik

Regionsrådsformand Stephanie Lose lægger ikke skjul på, at hun er godt og grundigt træt af, at Region Syddanmark endnu engang havner i medierne med en sag, der handler om forkert brug af offentlige midler.

Stephanie Lose mener, hendes egen stab burde have reageret på advokatregningen.

Stephanie Lose mener, hendes egen stab burde have reageret på advokatregningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun peger samtidig på, at hendes egen forvaltning burde have reageret på regningen til Hemmingsens advokat, da sagen om advokatudgifterne til Jørgen Vinding i forbindelse med konflikten mellem Mikkel Hemmingsen og Jens Elkjær kom frem i Fyens Stiftstidende i efteråret.

“Der er jo nogen, der har siddet og rodet i hele sagen, så jeg tror sådan set godt, at man har været klar over, at regningen var der. Og når man i forvejen har været opmærksom på denne her sag, burde det da have givet anledning til, at man havde kigget på, om der var andre ting, man skulle have tjekket af, når man nu var i gang”, siger hun til Fyens Stiftstidende.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Kultur, Gråsten

Se nogle af de steder hvor der fejres Sankt Hans

23. juni 2021 Kultur

Du kan fejre Skt. Hans på Fluepapiret i Sønderborg, hvor Michael Vogensen spiller musik fra klokken 17:30 og klokken til klokken 19:30 er det bandet ‘Gør det noget’, som skal spille. Klokken 19 dukker Ballonklovnen Finn op og laver sjove ballondyr til børn og barnlige sjæle. “Klokken 20 bliver bålet tændt og jeg fortæller ikke, […]

Læs mere...