Stephanie Lose: Nærliggende at melde Carl Holst til politiet

20. november 2015 112

Stephanie Lose siger efter Statsforvaltningens udtalelse til TV Syd, at en politianmeldelse af Carl Holst er  nærliggende.

“Statsforvaltningen er klar i sin udtalelse. Nu vil vi drøfte det i forretningsudvalget og regionsrådet på mandag, men jeg synes, det er nærliggende, at der skal en politianmeldelse til”, siger Stephanie Lose til TV Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når politiet går ind i en sag, så er det for at se, om der er foregået strafbare ting – med andre ord skal politiet undersøge, om den tidligere regionsrådsformand kan stilles foran en dommer.

Tidligere fredag kom den længe ventede afgørelse fra Statsforvaltningen, der slår fast. at Venstre-politiker Carl Holst brugte en regionsansat til at lave valgkamp.

Politikere må ikke bede embedsmænd hjælpe i en valgkamp. Blandt andet fordi embedsmænd er lønnet med skattekroner. Og laver embedsmænd valgkamp for en politiker, så er det skatteyderne, der betaler politikerens valgkamp.

Artiklen fortsætter under annoncen

Venstres Carl Holst blev valgt i Folketinget, hvor Lars Løkke gjorde ham til Forsvarsminister. En post han dog måtte slippe på grund af en vis mængde “møgsager”.

Indtil videre er Carl Holst Venstres kirkeordfører.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk