Stephanie Lose ny regionsrådsformand

22. juni 2015 Politik

Et enigt regionsråd har mandag valgt Stephanie Lose til ny regionsrådsformand i Region Syddanmark. Stephanie Lose afløser Carl Holst, som træder ud af regionsrådet, fordi han ved folketingsvalget den 18. juni blev valgt ind i Folketinget.

Stephanie Lose

Stephanie Lose

Artiklen fortsætter under annoncen

På et ekstraordinært regionsrådsmøde mandag 22. juni valgte et enigt regionsråd at pege på 32-årige Stephanie Lose som ny regionsrådsformand i Region Syddanmark. Stephanie Lose har været medlem af det syddanske regionsråd i hele regionens levetid.

I den nuværende valgperiode har hun været formand for Udvalget for Regional Udvikling og har tidligere beklædt formandsposter i både Innovationsudvalget, sygehusstrukturudvalget og det præhospitale udvalg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Posten som regionsrådsformand er et fuldtidshverv, som Stephanie Lose tager fat på fra dags dato.

“Jeg glæder mig til at tage fat på opgaverne som regionsrådsformand og ser frem til samarbejdet med de øvrige partier i regionsrådet”, siger den nyvalgte regionsrådsformand.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 KV21, Sønderborg

Sønderborg Kommune ser gerne en høj stemmeprocent ved kommunalvalget

18. maj 2021 KV21

Når der er kommunalvalg i november, så er det målet for Sønderborg Kommune at valgdeltagelsen bliver lige så god som ved det seneste kommunalvalg. “Der lå vi over landsgennemsnittet og det skal vi gerne gentage”, siger chefen for Byrådssekretariatet, Pernille Svindt Lentfer, til SønderborgNYT. Hun fortæller, at der op til valget kommer en række initiativer, […]

Læs mere...