Steven Bock arbejder for at flere besøger Hotel Alsik og Sønderborg

17. juni 2022 Erhverv

Med det imponerende Point of View på 16. etage har Hotel Alsik en suveræn førsteplads som hotellet med den ultimativt smukkeste udsigt, men Alsik Hotel og Spa har meget mere at byde på end flot udsigt, og det er salgschef Steven Bocks kerneopgave at udbrede kendskabet til og skabe interesse for denne ’byens perle’ for så stort et kundesegment som muligt.

“Panoramaudsigten Point of View er en kæmpe oplevelse, der sælger sig selv, og der kommer mange besøgende hver dag, året rundt. Men mange er faktisk ikke klar over, at Hotel Alsik har hele tre fremragende restauranter, som er åbne for alle, uanset om man bor på hotellet eller ej. Jesper Koch står i spidsen for alle spisestederne, som udover Michelin-restauranten, Syttende, også består af Restaurant Alsik og Restaurant Freja, som begge leverer høj kvalitet og formidabel service. Vi får mange bookinger på alle tre restauranter, men det er primært hotelgæster og konferencer, der fylder i bookingsystemet”, fortæller Steven Bock til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som Alsiks salgschef er Steven Bock hotellets repræsentative ansigt udadtil, og det meste af hans arbejde består i at etablere kontakt til firmaer og forretningsdrivende samt lave aftaler med turistbureauer og busselskaber, hvilket han blandt andet gør på forskellige messer.

Steven Bock har, om nogen, et helt unikt kendskab til turistbranchen, og vejen til sit nuværende job, som hotellets salgschef, må siges at have været noget af et eventyr i sig selv.

“Jeg er opvokset her i Sønderborg, men har været på en 20 år lang rejse, indtil jeg atter vendte tilbage hertil i 2017. Det var ikke planlagt på forhånd, at jeg skulle komme så vidt omkring, da jeg fik job som rejseleder ved Larsen Rejser. Men der var jeg ansat i fire år, og efterfølgende var jeg så heldig at få foden indenfor på blandt andet Hotel d’Angleterre og andre hoteller i koncernen, hvor jeg havde min daglige gang i otte år”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Steven Bock fortæller, at han derefter planlagde en sejltur til Brasilien, hvor han havde et ønske om at holde en længere ferie, men skæbnen ville det anderledes, og han nåede således ’kun’ til Kap Verde, som han sejlede til fra de Kanariske Øer sammen med et svensk ægtepar, han havde mødt der. De tilbød ham at bo på deres båd for en periode. Et tilbud, de var umuligt at sige nej til.

Steven Bocks s Kap Verde eventyr endte med at strække sig over seks livsforvandlende år, hvor han mødte sin nuværende hustru og valgte at prøve lykken som indehaver af en spa med doktorfisk, der var tidens helt nye trend dengang. Succesen var stor og forretningen gik strygende, men da parret i 2013 blev forældre til en pige, begyndte hjemveen at melde sig for Steven. Han og hans hustru blev derfor enige om at rejse til Danmark og slå rødder som familie, og således vendte Steven Bock tilbage til det velkendte og trygge Sønderjylland, hvor han i dag lever som lykkelig familiefar til to og glad og energisk salgschef for Alsik Hotel og Spa.

Artiklen fortsætter under annoncen

Steven Bock har et helt konkret bud på, hvad der drev ham ud på sit livs rejse og førte ham ad ukendte stier og ind i så mange spændende oplevelser på sin vej.

“Jamen, jeg har bare altid haft en kæmpe ja-hat på. Med et positivt sind og lidt gå-på-mod kan man komme vidt omkring”./ds

Skrevet af: Ole [email protected]