Stigende energipriser har givet en eksplosion af kundeopkald hos Norlys

15. september 2022 Erhverv

Kundeservice i Norlys’ energiforretning fik onsdag ekstraordinært mange henvendelser fra kunderne. Onsdag var presset på kundeservice så stort, at Norlys’ energiforretning var nødt til at lukke midlertidigt for telefonerne og livechatten. I stedet henvises kunderne til at ringe tilbage i morgen eller sende en mail, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

”Vi beklager dybt, at vi ikke kan nå at besvare alle henvendelserne fra kunderne lige nu. Alle medarbejdere arbejder så hurtigt de kan for at hjælpe vores kunder, men lige nu må vi desværre erkende, at vi står i en ekstraordinær situation, hvor vi på trods af flere forskellige indsatser ikke kan følge med”, siger Mads Brøgger, der er direktør i Norlys’ energiforretning.

Artiklen fortsætter under annoncen

I løbet af de seneste måneders energikrise har Norlys oplevet en markant stigning i antallet af opkald til kundeservice. Derfor er der allerede ansat ekstra medarbejdere til at besvare de mange kundehenvendelser. For et år siden fik kundeservice i gennemsnit 1.500 opkald om dagen, i sidste uge var der hele 3.500 opkald til Norlys’ energiforretning om dagen. I denne uge er antallet af opkald vokset yderligere, og kundeservice modtog mandag og tirsdag hele 8.500 opkald.

De ekstraordinært mange opkald skyldes de stigende energipriser. Kunderne ringer med spørgsmål til blandt andet deres regning, rådgivning til at spare på energien, spørgsmål til priser og hjælp til opdeling af regninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Der er ikke noget, vi hellere vil end at hjælpe kunderne, når de henvender sig til os. Vi har kaldt alle kræfter til telefonerne, og vores medarbejdere i kundeservice yder lige nu en kæmpe indsats for at nå at hjælpe så mange som muligt”, siger Mads Brøgger.

Onsdag kl. 13 havde kundeservice i Norlys’ energiforretning modtaget 3.800 opkald, mens 1.200 kunder ventede i kø, og derfor blev telefonerne midlertidigt lukket. De kunder, der allerede var i kø, beholdt deres plads i køen og kom igennem til kundeservice i dag, også selvom det betød besvarelse længe efter almindelig åbningstid.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det store pres på vores kundeservice har varet ved længe og er støt stigende, så jeg er også nødt til at passe på medarbejderne, situationen situation kommer formentlig til at forsætte flere uger frem i tiden. Derfor har vi valgt at lukke for at flere kan stille sig i kø på telefonerne for i dag, siger Mads Brøgger.

Imellem tiden kan kunderne finde svar på ofte stillede spørgsmål på Norlys’ hjemmeside.

– Mange af kunderne ringer for at få gode råd til, hvordan de kan spare på energien. Og det vil vi naturligvis rigtig gerne hjælpe dem med. Her og nu henviser vi dem til vores hjemmeside, hvor vi har spareråd til både el- og varmeregningen, siger Mads Brøgger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs sparerådene til ELREGNINGEN.

Læs sparerådene til VARMEREGNINGEN.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...