Stil spørgsmål til Sønderborg Forsyning om mere plads til genbrug

25. januar 2021 Erhverv

På onsdag klokken 15:00 kan du i en direkte web-tv-udsendelse på SønderborgNYTs Facebookside stille spørgsmål til kunde- og kommunikationschef Janni Hv. Jepsen og Driftschef for Affald Stinne Stokkebo fra Sønderborg Forsyning.

Arrangementet er sat i søen efter, at mange af SønderborgNYTs læsere har stillet spørgsmål til de nye muligheder for Sønderborg Forsynings kunder, der mangler plads i deres genbrugsbeholdere.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Der har været mange spørgsmål til de nye muligheder for at få mere plads til genbrug, og mange spørgsmål til, hvorfor vi har valgt netop disse løsninger fremfor andre. Derfor vil vi gerne stille op til en direkte web-tv-dialog med vores kunder”, fortæller kunde- og kommunikationschef Janni Hv. Jepsen fra Sønderborg Forsyning.

Alle kan deltage i den direkte web-tv-udsendelse på SønderborgNYTs Facebookside onsdag fra klokken 15:00.

Artiklen fortsætter under annoncen

Allerede nu kan du stille dit spørgsmål, som du gerne vil stille i web-tv-udsendelsen.

Spørgsmål kan sendes til redaktion@sonderborgnyt.dk eller via en Messenger-besked til SønderborgNYT.

Send dit spørgsmål inden udsendelsen, så er der størst chance for at det kommer med.

”Vi vil samle spørgsmålene fra vores læsere og stille dem videre til Sønderborg Forsyning under den direkte web-tv-udsendelse sammen med de spørgsmål, der bliver stillet under den direkte udsendelse”, siger Michael Kjær fra SønderborgNYT, der er vært på den direkte web-tv-udsendelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den nye ordning for genbrugsbeholderne betyder, at kunderne kan skifte til en større beholder fra den todelte på 240 liter til en på 370 liter. Det koster et engangsgebyr på 170 kroner uanset antal beholdere, og der bliver ikke pålagt mere på den årlige regning.

Ønsker kunderne ekstra meget plads, kan de besytille en ekstra beholder, der har op til tre gange så meget plads til for eksempel plastik, papir og pap.

Ekstrabeholderen koster et engangsgebyr for levering på 170 kroner samt 446,88 kroner årligt for hver ekstra beholder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Følg med onsdag fra klokken 15:00 på SønderborgNYTs Facebookside som du finder her.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk