Støt En God Jul for Alle – køb Tine Lindhards Hjertesmykke

9. november 2022 Erhverv
Tine Lindhards Hjertesmykket i massivt sølv. Foto: Ole Kæhler
Tine Lindhards Hjertesmykket i massivt sølv. Foto: Ole Kæhler

Du kan støtte En God Jul for Alle ved at købe et Hjertesmykke hos Jacob Nielsen & Søn i Jernbanegade og smykket er designet af Tine Lindhard, som vikarierer på opgaven for Line Mechlenborg Madsen, der har barselsorlov.

“Mine tanker bag smykket var, at det skulle være elegant og også tidløst. Inspirationen fandt jeg i mit dåbshjerte, som jeg fik af min oldemor. Det var smukt og enkelt – og med en meget fin gravering. Min datter har arvet smykket og nu er hendes navn tilføjet”, siger Tine Lindhard, som gerne hjælper Jacob Nielsen & Søn, der har hendes far, Bjarne Vejsnæs, som ejer.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg synes, det giver mening at hjælpe andre og har tidligere designet et smykke for Børnecancerfonden og har også støttet flygtninge. Det giver også god mening at hjælpe familier, som ikke har råd til at holde jul”, siger Tine Lindhard til SønderborgNYT.

“Årets Hjertesmykke er et hjerte i massivt sølv og det kan gøres personligt med en gravering eller ved at få sat en diamant i”, siger Tine Lindhard. Hjertesmykket i sølv koster 445 kroner og for 250 kroner ekstra kan man tilkøbe en gravering eller en diamant. Smykkerne leveres med en kort eller længere kæde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hjertesmykket laves også i guld og det koster 3.500 kroner.

Du kan deltage i en lodtrækning om Årets Hjertesmykke i 14 karat guld og med brillanter på. Konkurrencen foregår på Jacob Nielsen & Søns Facebookside.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. december 2022 Sport, Sønderborg

Sønderborg Futsal skal spille mod Hjørring – det gælder topplaceringen i rækken

9. december 2022 Sport

I morgen, lørdag, kl. 14:00 spilles andensidste runde af grundspillet, hvor Sønderborg møder Hjørring på hjemmebane i Humlehøjhallen, og netop de to hold skal fordele første- og andenpladsen mellem sig, hvor Sønderborg fører rækken med to point ned til Hjørring, skriver Sønderborg Futsal. Sønderborg kan med en sejr sikre sig førstepladsen i grundspillet, hvor en […]

Læs mere...