Støt Sønderborg Futsal i Skansen fredag aften

5. december 2019 Kultur

Fredag kommer Hjørring Futsal Klub til Sønderborg i Futsal Ligaens 4. runde. Kampen spilles i Broager Sparekasse SKANSEN, hvor Sønderborg i deres seneste hjemmekamp imod Lystrup Futsal havde over 1000 tilskuere på lægterne. Der forventes mindst ligeså mange tilskuere, når sidste års nr. 1 og 2 i Liga Vest mødes fredag kl. 21:00. Kampen er ikke overraskende valgt til “Ugens TV-kamp” hos Futsal Ligaens officielle TV-partner SPORT LIVE.

Kigger man på de to mandskabers tidligere indbyrdes opgør ligger favoritværdigheden hos Sønderborg Futsal. De seneste to sæsoner er det endt med to uafgjorte kampe i Park Vendia med 3-3 og 2-2, imens det er blevet til to HFK-lussinger på 9-2 og 6-1 i de to seneste opgør i Sønderborg. Man skal helt tilbage til 2016/2017-sæsonen for at finde seneste indbyrdes sejr til Hjørring-mandskabet, hvor man hjemme i Park Vendia vandt 5-4, skriver Sønderborg Futsal.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg har i de seneste to sæsoner vundet Liga Vest. I 2017/2018-sæsonen nåede man helt til finalen efter at have slået de daværende mestre fra København Futsal. I finalen måtte man dog se sig slået – meget snævert over to kampe – af de mangedobbelte og nuværende Danske Mestre fra JB Futsal Gentofte. Sidste år nåede Sønderborg semifinalen – ved at slå blandt andre Brøndby IF Futsal ud på hjemmebane foran 2000 tilskuere.

Til det netop afsluttet Nordic Cup, der er de nordiske mesterskaber for landshold, havde Sønderborg to mand med i landsholdstruppen. Målmand Dennis Skipper, der fik debut til mesterskaberne og Emil Skursch, der allerede inden turneringen havde spillet 5 landskampe med ét enkelt mål til følge.

Artiklen fortsætter under annoncen

Herudover bør den hårdtsparkende anfører, Ermin Kasumovic, også nævnes som en af holdets profiler, der ligeledes har landskampe på CV’et og pt. er Sønderborgs topscorer med 6 mål.

På trods af statistikkerne så er det et HFK-hold med tro på egne evner, der fredag drager på away til Sønderborg idet Hjørring Futsal Klub er det eneste hold i både Liga Vest og Øst, der har vundet samtlige af sæsonenes kampe.

Vil du gerne se en af de allerbedste kampe i dansk futsal med garanti for stemning og dramatik, kan du se kampen live fredag kl. 21:00 HER på SPORT LIVE eller komme i Broager Sparkasse Skansen og se kampen i hallen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Gråsten, Frivillige

Trygfonden hjælper KGGO med at genstarte kørestolsringridningen

17. maj 2022 Gråsten

Der er lagt op til det helt store comeback for Gråsten Kørestolsringridning, der, med foreningen KGGO i spidsen, genoptager den årlige tradition som vært for foreningens særegne bud på en festlighed i ringridningens ånd. Efter de seneste to års Corona-relaterede aflysninger af eventet er det med stor glæde, at foreningen KGGO kan løfte sløret for […]

Læs mere...