Stofas fibernetkunder på Als var torsdag uden internet

30. april 2020 Erhverv Skrevet af: Michael Kjær

Stofas fiberkunder i Sønderborg området var torsdag uden internet. Det skyldes et meget kompliceret brud på en fiberforbindelse:

”Torsdag blev et at vores kabler gravet over og lige siden har vores teknikere og driftsfolk arbejdet på at genetablere forbindelsen”, oplyser kommunikationsmedarbejder Kirsten Laursen fra Stofa, til SønderborgNYT.

Mange af Stofas kunder oplevede også problemer med at få adgang til tv.

Status torsdag aften er at internetforbindelserne er ved at være tilbage igen, men kunder, der har fiberforbindelser,fortsat vil opleve problemer:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vores fibernetkunder på Als vil fortsat ikke kunne komme på internet torsdaf aften, hvilket skyldes en fejl i vores tekniske setup i forbindelse med fejlretningen”, siger Kirsten Laursen til SønderborgNYT.

Stofa oplyser til SønderborgNYT, at kunderne på Als kan prøve at slukke strømmen til fiberboksen og tænde den igen efter 15 minutter.

26. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Sønderborg Lindy Hoppers fejrede dansen på Rådhustorvet

26. maj 2024 Kultur

En flashmob er, når en gruppe mennesker hurtigt samles et offentlig sted – udfører en handling – og forsvinder igen. Og det var lige det, som Sønderborg Lindyhoppers gjorde søndag eftermiddag på Rådhustorvet. “Det er Dansens Kunstdag og vi dansede en dans på Rådhustorvet. Den var med afsæt i Frankie Mannings Shimsam og jeg har […]

Læs mere...