Stofas fibernetkunder på Als var torsdag uden internet

30. april 2020 Erhverv

Stofas fiberkunder i Sønderborg området var torsdag uden internet. Det skyldes et meget kompliceret brud på en fiberforbindelse:

”Torsdag blev et at vores kabler gravet over og lige siden har vores teknikere og driftsfolk arbejdet på at genetablere forbindelsen”, oplyser kommunikationsmedarbejder Kirsten Laursen fra Stofa, til SønderborgNYT.

Mange af Stofas kunder oplevede også problemer med at få adgang til tv.

Status torsdag aften er at internetforbindelserne er ved at være tilbage igen, men kunder, der har fiberforbindelser,fortsat vil opleve problemer:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vores fibernetkunder på Als vil fortsat ikke kunne komme på internet torsdaf aften, hvilket skyldes en fejl i vores tekniske setup i forbindelse med fejlretningen”, siger Kirsten Laursen til SønderborgNYT.

Stofa oplyser til SønderborgNYT, at kunderne på Als kan prøve at slukke strømmen til fiberboksen og tænde den igen efter 15 minutter.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
17. oktober 2021 Kultur, Sønderborg

Mark & Christoffer underholder til Alsingergildets 75 års jubilæum

17. oktober 2021 Kultur

Det alsiske dialektselskab Alsingergildet fylder 75 år i år. Jubilæet fejres med en koncert søndag den 7. november med pigekor og duoen Mark & Christoffer. Jubilæumskoncerten holdes på Sønderborg Teater og indledes med noget så sønderjysk som kaffebord. Det serveres i Sønderborgsalen på Hotel Sønderborg Strand. Ud over kaffebord og dobbeltkoncert får gæsterne også underholdning […]

Læs mere...