Stop vold mod kvinder, siger Soroptimisterne i deres stand i Borgen

3. december 2022 Samfund

Vold mod kvinder er et stort problem og der er dagligt rigtigt mange kvinder, som udsættes for vold af deres partner – i Danmark er det årligt 38.000 kvinder – og det sker også i Sønderborg.

Her i landet er der årligt ti kvinder, som dræbes af deres partner eller ekspartner – og den slags drab sker også i Sønderborg.

“Vi – og vi er Soroptimsterne – er her i Borgen for at gøre opmærksom på vold mod kvinder og så fortæller vi om Sønderborg Kvinde- og Krisecenter, hvor voldsramte kvinder kan få hjælp”, siger Kirsten De Kruiff til SønderborgNYT. Hun fortæller videre, at ligestilling er ét af FNs Verdensmål og at dagene fra den 25. november og frem til og med den 10. december bruges til på verdensplan at gøre opmærksom på kvinders rettigheder.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Verdensmål nummer 5 er orange, så det er den farve, vi har valgt at bruge – og den har et godt blikfang”.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Nordborg, Samfund

Kom en tur i svømmehallen og prøv LivredderPatruljens udstyr

4. februar 2023 Nordborg

Kom og vær med, når Nordals Idrætscenter og Humlehøj-hallerne får besøg af TrygFondens LivredderPatrulje den 15. februar i vinterferien. Sammen med svømmehallens egne livreddere sætter LivredderPatruljen gang i sjove og udfordrende vandaktiviteter og viser blandt andet, hvordan man redder sig selv og andre i vandet, skriver Trygfonden. Alle svømmehallens gæster er velkomne til at være […]

Læs mere...