Stor dag for helt uerfarne og for lidt erfarne ryttere

15. oktober 2022 Kultur

Lørdag er der rigtigt mange heste og rigtigt mange ryttere, som deltager i et stort stævne, Kom godt fra start’ og formiddagen var skræddersyet til rideskole-elever og andre ryttere, som ikke har erfaringer med at deltage i stævner.

“Det er jo sådan, at rytterne får mulighed at få erfaringer og lærer at ride rundt på en bane. Nogle klarer sig flot igennem og andre får hjælp fra en voksen, der løber og springer med”, siger berider Jesper R. Nielsen fra Sønderborg Sportsrideklub til SønderborgNYT.

Der var rigtigt mange børn – omkring 90 – som alle kom flot gennem banen og publikum klappede af hver og en.

“Og så er det også sådan, at der ikke tælles fejl undervejs, så de allesammen vandt en præmie og de alle fik en flot roset, som de kan hænge op derhjemme”.

Senere på dagen blev ridehallen overladt til de lidt mere erfarne.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. december 2022 Samfund, Sønderborg

Virksomheder skal have styr på affaldssorteringen inden året slutter

2. december 2022 Samfund

Senest den 31. december skal alle affaldsproducerende virksomheder sortere deres husholdningslignende affald i de 10 kategorier, vi kender fra vores private husholdning. Det skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse. Det skal ske i følge Miljøstyrelsens affaldsbekendtgørelse, der trådte i kraft i december sidste år, og hvor kravet om den udvidede sortering skal indfries fra årsskiftet. […]

Læs mere...