Stor interesse for at blive sæsonmedarbejder i Universe

18. januar 2019 Erhverv

Stillingen er blevet besat og kan ikke længere ansøges

Universe i Nordborg søger i øjeblikket sæsonmedarbejdere til sæson 2019 til både heltidsstillinger og fritidsstillinger og mange har allerede søgt de ledige stillinger.

”Vi er utrolig glade for, at mange har lyst til at blive en del af team Universe i den kommende sæson. Vi har allerede modtaget rigtig mange ansøgninger, men der er stadig plads til flere. Vi er nu ved at gå alle ansøgningerne igennem, og vi glæder os til at invitere de bedste til de kommende jobworkshop”, siger Bodil Agnete Christensen, HR- & Administrationschef hos Universe.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som heltidsmedarbejder arbejdes der på hverdage i dagtimerne samt weekender, helligdage og ferier med varierende timetal, mens man som fritidsmedarbejder arbejder i weekender, helligdage og ferier.

Sidste ansøgningsfrist er søndag den 20. januar 2019, så hvis du endnu ikke har fået sendt din ansøgning, så skynd dig at gøre det.

Du kan læse mere om sæsonmedarbejdere-stillingerne i Universe hér.

Universe Science Park er en oplevelsespark i Nordborg på Als, hvor børn og voksne leger sig til viden om naturvidenskab og teknologi. Her kan børn og voksne blive klogere på naturens kræfter, videnskabens forunderlige verden og den teknologi, der gør hverdagen sjovere. Parken er derfor spækket med spektakulære maskiner, sprællevende naturfænomener og sprudlende teknik. Faktisk er der hele 200 videnskabelige attraktioner, som man kan pille ved, udforske og afprøve.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
29. november 2021 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen gør klar til Maskerade

29. november 2021 Uddannelse

I weekenden blev der øvet intenst af hele det hold, som er en del af Statsskolens årlige musical, der har premiere på fredag. Og mens der blev øvet, blev der også syet lystigt på det tøj, som skuespillerne skal have på. “Vi har generalprøve på onsdag og den dag er det afgangsklasser fra folkeskoler, som […]

Læs mere...