Stor kunst i lille format

4. juli 2019 Erhverv

Landskaber med brusende hav, strand og flotte bølger – sådan beskrives de fine kunstværker i ringe som er ”malet” med papirstrimler af quillingdesigner Hanne Olesen.

”For mig er det at quille som at male med papirstrimler. Quillingteknikken giver en særlig struktur og dybde i farverne, når man ruller strimlerne”, fortæller Hanne Olesen.

Kunstværkerne kan man selv skabe – alle teknikkerne er vist på trin for trin billeder i det nye instruktionshæfte ‘Quilling Landscapes Sea’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er både inspiration for begyndere og øvede quillere, lige fra nemme bølgefigurer til små skibsdele og konkylier.

Karen-Marie Klip & Papir har lavet en færdig blanding af de anvendte strimler, ligesom der produceres et sæt med både hæfte og materiale i og Hanne Olesen har anvendt special værktøjer fra Karen-Marie Klip som kam og ringforme.

Hos Papirmuseets By kan man hele sommeren se en inspirerende udstilling med alle værkerne fra hæftet og alle er velkomne

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...