Stor musikfestival i Rinkenæs i weekenden

14. marts 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

 

Over 130 musikere i over 30 forskellige sammenhænge på tre scener over tre dage er klar til at give publikum en på opleveren. Det sker på Back to the Roots Festivalen 2017 i Rinkenæs i den kommende weekend.

Borgmester Erik Lauritzen står for åbningstalen fredag aften kl. 17:00 og så går det slag i slag med musik og underholdning frem til afslutningskoncerten med Wenzell & Bugge søndag eftermiddag.

Det er et lille overflødighedshorn af lækker musik fra Folk og Roots genren. Programmet bevæger sig fra middelaldermusik til det mere bluesrockede og til irske singalongs og moderne singersongwriters m.m.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bag festivalen står foreningen Jam Without Borders, over 60 frivillige, sponsorer og en lang række samarbejdspartnere. Linak A/S er hovedsponsor og sikrer, at alle musikere får god lyd og lys på de tre scener, skriver foreningen i en pressemeddelelse.

Festivallederen Brian O’Driscoll er meget taknemlig for al den hjælp og støtte, der har været fra nær og fjern og glæder sig til at tage imod festivalgæsterne. Har man endnu ikke sikret sig billet kan de købes på  www.bttr.dk, hvor man også finder alle navne op de optrædende og meget mere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der kan både købes weekend partout billetter til 549,- i forsalg og endagsbilletter. Hvis man på dagen, skulle beslutte sig for at tage af sted, er der selvfølgelig billetter i døren også.

“Der er dog lidt at spare ved at købe dem i forsalg og det giver os som arrangører, en lidt bedre nattesøvn, når billetterne er købt i forvejen”, siger Brian O’Driscoll.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...