Stor musikfestival i Rinkenæs i weekenden

Arkivfoto
Arkivfoto
14. marts 2017 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Over 130 musikere i over 30 forskellige sammenhænge på tre scener over tre dage er klar til at give publikum en på opleveren. Det sker på Back to the Roots Festivalen 2017 i Rinkenæs i den kommende weekend.

Borgmester Erik Lauritzen står for åbningstalen fredag aften kl. 17:00 og så går det slag i slag med musik og underholdning frem til afslutningskoncerten med Wenzell & Bugge søndag eftermiddag.

Det er et lille overflødighedshorn af lækker musik fra Folk og Roots genren. Programmet bevæger sig fra middelaldermusik til det mere bluesrockede og til irske singalongs og moderne singersongwriters m.m.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bag festivalen står foreningen Jam Without Borders, over 60 frivillige, sponsorer og en lang række samarbejdspartnere. Linak A/S er hovedsponsor og sikrer, at alle musikere får god lyd og lys på de tre scener, skriver foreningen i en pressemeddelelse.

Festivallederen Brian O’Driscoll er meget taknemlig for al den hjælp og støtte, der har været fra nær og fjern og glæder sig til at tage imod festivalgæsterne. Har man endnu ikke sikret sig billet kan de købes på  www.bttr.dk, hvor man også finder alle navne op de optrædende og meget mere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der kan både købes weekend partout billetter til 549,- i forsalg og endagsbilletter. Hvis man på dagen, skulle beslutte sig for at tage af sted, er der selvfølgelig billetter i døren også.

“Der er dog lidt at spare ved at købe dem i forsalg og det giver os som arrangører, en lidt bedre nattesøvn, når billetterne er købt i forvejen”, siger Brian O’Driscoll.

20. april 2024 Erhverv, Nordborg

Ingen medalje til EUC Syds deltager ved DM i Skills

20. april 2024 Erhverv

Nu er Danmarks dygtigste bagere, tekniske isolatører, møbelpolstrere, anlægsstruktører og kosmetikere fundet. Unge fra 47 forskellige konkurrencefag har netop fået hængt en guldmedalje om halsen ved en storstilet afslutningsceremoni for DM i Skills 2024 – Danmarksmesterskabet for unge fra erhvervsuddannelserne, der i år blev holdt på Dyrskuepladsen i Roskilde. Fra EUC Syd i Sønderborg deltog […]

Læs mere...