Stor næse til Eva Kjer Hansen

20. februar 2019 Politik

Folketinget har onsdag tildelt fiskeriminister Eva Kjer Hansen en stor næse, skriver DR.

Et flertal af Dansk Folkeparti, Socialdemokratiet, Enhedslisten, Alternativet og SF har givet ministeren næsen, fordi hun i strid med ønske fra Folketinget ikke har rykket hurtigt nok for indførelsen af nye kvoteregler.

Eva Kjer Hansen bliver kritiseret skarpt for at have trukket de skærpede kvoteregler i langdrag og for at have ignoreret gentagne opfordringer om at få implementeret reglerne hurtigere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ifølge Ib Poulsen pressede han allerede umiddelbart efter sommerferien på for at få reglerne til at træde i kraft, og han bliver bakket op af flere øvrige fiskeriordførere.

Eva Kjer Hansen genkender ikke påstanden og fastholder, at Ib Poulsen først udtrykte et ønske om implementering i november.

“Det er meget alvorligt, når man beskylder et flertal i Folketinget for ikke at tale sandt. Så det er et gult kort til ministeren. Det næste gule kort, man får, der ryger man jo ud af banen,” siger DF’s fiskeriordfører Ib Poulsen til DR.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Små og mellemstore virksomheder i Sønderborg mødes af klimakrav fra kunderne

28. november 2021 Erhverv

Klimakampen er kommet til de små og mellemstore virksomheder, som i stigende grad bliver mødt med krav om at blive klimaklar og det var hovedbudskabet, da Sønderborg-områdets små- og mellemstore virksomheder mødtes til ProjectZeros SMV-konference tidligere på måneden. Det skriver ProjectZero. Næsten halvdelen af de danske SMV’er er allerede i gang med at udarbejde klimamål, […]

Læs mere...