Stor opbakning til skytteforeningernes Seniortræf i Gråsten

24. januar 2019 Kultur

Opbakningen var stor, da DGI Sønderjylland for første gang forleden inviterede til seniortræf for skytter hos Gråsten Skytteforening.

Der var samlet godt 60 deltagere til seniortræffet, hvilket betød fuldt hus i det hyggelige skyttelokale.

Gråsten Skytteforening har tidligere haft deres egne træf i samarbejde med Ældre Sagen.

“Vi mødes typisk 30 medlemmer hver tirsdag. Folk kommer for at skyde, men det sociale er også vigtigt. Så bliver man siddende i klublokalet og drikke en kop kaffe og snakker med de andre”, fortæller formand for Gråsten Skytteforening Iver Clausen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Denne gang blev medlemmer af andre skytteforeninger under DGI Sønderjylland invitereret. Det tilbud blev godt modtaget hos Grænseegnens Skytteforening i Kruså og Sønderborg Skyttekreds, hvorfra flere skytter mødte op i Gråsten.

“Med seniortræffet vil skabe mere aktivitet og et større fællesskab på tværs af skytteforeningerne”, siger Ida Søby Fogh, skyttekonsulent ved DGI Sønderjylland. Hun fortæller, at skytteforeninger ofte får nye ældre medlemmer, da det er en god begyndersport for alle aldersgrupper.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udover selve skydekonkurrencen på 15 meter banen, var der masser af tid til hyggesnak over en kop kaffe – og dagen blev sluttet godt af med smørrebrød til deltagerne.

Det vellykkede seniortræf bliver gentaget den 20. februar i Sønderborg Skyttekreds og igen den 25. marts hos Grænseegnens Skytteforening i Kruså.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Politik, Sønderborg

Ny politik skal sikre retning og kvalitet i fremtidens arkitektur og bevaring

1. december 2021 Politik

Sønderborg Kommune rummer flere gamle, bevaringsværdige kulturmiljøer, for eksempel omkring Gråsten Slot og i Augustenborgs historiske bymidte. Samtidig er der eksempler på moderne arkitektur og byplanlægning, eksempelvis ved Idrætshøjskolen og på Byens Havn, skriver Sønderborg Kommune. ”Jeg er meget glad for, at vi nu står med en politik, som både skal hjælpe os med sikre […]

Læs mere...