Stor solcellepark ved Glansager

15. august 2018 Erhverv

Firmaet Better Energy A/S laver i løbet af efteråret 2018 et 35,3 ha stort jordbaseret solcelleanlæg ved Glansager. Samlet vil solcelleanlægget bestå af 72.160 solcellemoduler med en samlet produktion på ca. 22 MW, svarende til 6.000 familiers årlige strømforbrug.

Det skriver ProjectZero.

Hos AT Solar i Sønderborg, som er en del af Better Energy-gruppen, glæder man sig over det nye projekt.

“AT Solar er inde i en rivende udvikling. Vi har mange store projekter i bl.a. Danmark, Polen og Ukraine og forventer endnu flere. Anlægget i Sønderborg er det pt. største anlæg og vil udgøre et vigtigt demonstrationsanlæg, når vi skal demonstrere vores kompetencer overfor nye internationale kunder”, siger Nicolai Faaborg Andreasen, som i 2011 startede AT Solar sammen med Lars Skadhauge Thomsen. Begge har en fortid som ansatte på Linak. Ansvaret for at få opbygget Linaks første bevægelige solcellepark i 2009 gav dem blod på tanden til at starte egen virksomhed.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 Uddannelse, Sønderborg

Åbent Hus på Erhvervsakademi SydVest i Alsion i morgen lørdag

3. februar 2023 Uddannelse

Erhvervsakademi SydVest, EASV, i Sønderborg inviterer til åbent hus i morgen, lørdag den 4. februar, i Alsion, hvor alle interesserede kan kigge forbi. På dagen vil der være mulighed for at møde nuværende studerende, undervisere og vejledere. Det skriver EASV. Til åbent hus-arrangementet er der mulighed for at møde nuværende studerende samt undervisere og vejledere, […]

Læs mere...