Stormen i Sønderjylland væltede blot træer hist og pist

30. november 2015 112

Mandag vågner Syd- og Sønderjyderne til resultaterne af stormen Gorms hærgen over landet natten mellem søndag og mandag. Men der er ikke meget at melde fortæller politiet.

AStormen fik også skubbet til en julelyskæde i Jernbanegade i Sønderborg.

AStormen fik også skubbet til en julelyskæde i Jernbanegade i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forbrydere har klogt valgt at holde sig hjemme under stormens hærgen, og Gorm har holdt sig til at forårsage mindre oversvømmelser og vælte træer hist og pist.

Tarphage broen er mandag morgen stadig lukket på grund af en oversvømmelse, som Syd- og Sønderjyllands Politi forventer fortager sig i løbet af formiddagen, hvor vagtchef Ole Aamann ifølge TV Syd også håber, at broen kan genåbnes.

I Nordby på Fanø er kajen  oversvømmet, men også der, forventer Syd- og Sønderjyllands Politi, at vandet falder i løbet af morgenen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sydøstjyllands Politi melder om en stille og rolig nat, efter at Gorm begyndte at lægge sig søndag aften ved halv ellevetiden. Der er ingen alvorligt tilskadekomne og kun spredte væltede træer.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. august 2022 Politik, Sønderborg

Borgmesterpartiet kan komme i mindretal når det gælder udlicitering af rengøringsopgaver

18. august 2022 Politik

Socialdemokratiet har aldrig været fortaler for udlicitering af kommunale opgaver og det gælder også den kritiserede rengøring af kommunale skoler og daginstitutioner i den jyske del af kommunen. I en pressemeddelelse gjorde Socialdemokratiet onsdag aften det tydeligt, at de ikke vil lægge stemmer til, at der udliciteres flere rengøringsopgaver før, at de, der allerede er […]

Læs mere...