Stormen kan ramme biltrafikken og måske også togrejsende

29. november 2015 112

Hvis man skal ud og køre bil søndag, så er det om at komme afsted så tidligt som muligt, fordi den ventede storm kan få

togbetydning for trafikken.

Storebæltsbroen vil blive lukket for vindfølsomme køretøjer, men tidspunkt er ukendt. Muligvis lukkes broen også helt – risikoen er størst kl. 20-01, oplyser Sund og Bælt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bilister, der SKAL frem, rådes til at køre så tidligt på dagen som muligt.

Trafikken på den ny Lillebæltsbro rammes også af stormen: Vindfølsomme køretøjer frarådes kl. 17-20, der lukkes for vindfølsomme kl. 20-21, og broen lukkes for alle køretøjer kl. 21-23, oplyser Fyns Politi.

Vi råder bilister til at have noget, de kan drikke, med i bilen, fordi det giver kø, når folk holder og venter på at broerne åbnes igen, lyder meldingen fra Trafikstyrelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skal du med toget, så er det også om at komme afsted i en fart, så du ikke risikerer at holde stille et sted i timevis på grund af nedrevne el-ledninger.

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 Samfund, Sønderborg

Juridisk brevkasse: Advokathuset Muurholm svarer på læser-spørgsmål om ophævelse af fælles forældremyndighed

24. juni 2021 Samfund

Kære Brevkasse, Jeg har to drenge på 6 og 8 år med min ekskone. Vi har fælles forældremyndighed, og hun har bopælen på begge børn. Der har altid været et højt konfliktniveau, og vores samarbejde fungerer bare ikke. Børnenes mor overholder næsten ingen af de aftaler, som vi indgår med hinanden, herunder vedrørende samvær, og […]

Læs mere...