Stormøde om musiklivet i Sønderborg

21. september 2022 Kultur

Sønderborg Musikråd indkalder til stormøde om musiklivet i Sønderborg og mødet foregår på Sønderborghus den 1. oktober klokken 16.00.

Musikrådet vil gerne introducere et årligt stormøde for alle musikaktører i kommunen. Pressefolk, musikere, komponister, sangskrivere, koncertarrangører, musikforeninger, bands, kor, orkestre og andre der brænder for musikken i Sønderborg.

Vi vil gerne i højere grad være samlingspunkt og talerør for musiklivet i Sønderborg og indkalder derfor musiklivet til et møde om hvordan vi bruger rådet og om hvordan vi gør forholdene for Sønderborgs musikliv endnu bedre, skriver musikrådet

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter mødet inviterer musikrådet til middag med efterfølgende koncert på Sønderborghus.

Tilmeldinger skal sendes senest torsdag den 29. september til Sønderborghus på loha@sonderborg.dk

Interesserede bedes skrive ‘Stormøde’ i emnefeltet og hvem de er/repræsenterer og hvor mange personer man kommer så der er mad nok til alle.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2022 Sport, Erhverv, Sønderborg

Nye spillerdragter til Dybbøl IU fodboldklub U9 hold fra Sydbank

2. oktober 2022 Sport

Sydbank støtter over 300 små og store foreninger og forbund over hele landet – lige fra de helt små, lokale klubber til de store professionelle regionale og nationale flagskibe og senest, har det lokale U9 hold fra Dybbøl IU fodboldklub fået et spilledragt-sponsorat fra Sydbank i Sønderborg. ”Vi er rigtig glade for, og stolte over, […]

Læs mere...