Stort arbejdspres på fødselsklinik

24. november 2015 Erhverv

Det er et år siden det nye familiecenter på Sygehus Sønderjylland i Aabenraa blev taget i brug. Og en arbejdspladsvurdering, som DR Syd har fået aktindsigt i, viser, at arbejdspresset på det nye center er stort.image

I følge Pernille Kjær, der er centerchef på familiecentret Sygehus Sønderjylland, så er det en kombination af nedskæringer, sammenlægninger af afdelinger og nye it-systemer, der har medført det øgede pres.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er en helt naturlig følge af, at Region Syddanmark vil spare. Vi bliver beskåret i forhold til det antal fødsler, vi leverer”, siger hun til DR Syd.

Halvdelen af assistentgruppen blev tidligere på året fyret, men jordemødrene besluttede at gå ned i tid for at undgå fyringer.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 Samfund, Sønderborg

Juridisk brevkasse: Advokathuset Muurholm svarer på læser-spørgsmål om ophævelse af fælles forældremyndighed

24. juni 2021 Samfund

Kære Brevkasse, Jeg har to drenge på 6 og 8 år med min ekskone. Vi har fælles forældremyndighed, og hun har bopælen på begge børn. Der har altid været et højt konfliktniveau, og vores samarbejde fungerer bare ikke. Børnenes mor overholder næsten ingen af de aftaler, som vi indgår med hinanden, herunder vedrørende samvær, og […]

Læs mere...