Stort karatestævne i Gråsten

14. november 2015 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

galleri topLørdag havde Gråsten Karateklub inviteret til stort karatestævne i hallen i Ahlmannsparken i Gråsten. Til stævnet var det der 100 deltagere ved start lørdag formiddag. Stævnet startede med at deltagerne lavede en solopvisning overfor fire dommere, der stod placeret rundt om måtten. Disciplinen kaldes for KATA. Her bedømmes deltagerne for, hvor godt de udfører de forskellige serier af bevægelser, de har indøvet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter at deltagerne har haft deres solooptræden, så er tiden kommet til, at der skal kæmpes på måtterne. På japansk: KUMITE, hvilket kan oversættes til kamp.

Der startes lidt i den bløde ende med let kontakt. På karate-sprog kaldes det standardkontakt, hvor der skal tages lidt mere hensyn til modstanderen end ved de efterfølgende standard semikontakt-kampe, hvor man ikke behøves at tage nær så meget hensyn til modstanderen, og derfor kan lægge lidt flere kræfter i sit slag/spark.

Artiklen fortsætter under annoncen

galleri

22. april 2024 Erhverv, Gråsten

Gråsten Maskinservice lavede et kalkuleret underskud

22. april 2024 Erhverv

De store toneangivende danske virksomheder bliver fremover udsat for krav, som de helt naturligt sender videre til de virksomheder, de samarbejder med. Kan virksomhederne ikke leve op til kravene, mister de ordre, og opgaven går videre til en konkurrent. Det er den verden Gråsten Maskinservice befinder sig i. Gråsten Maskinservice har igennem de seneste tre […]

Læs mere...