Stort loppemarked Ahlmannsparken på søndag

22. oktober 2021 Gråsten

Kræftens Bekæmpelse i Gråsten inviterer til ’Det Store Loppemarked’ med 80 stande i Ahlmannsparken, søndag fra klokken 10 til 15.

”Det er sjette gang vi holder det store loppemarked i Ahlmannsparken. Og denne gang er det flyttet på grund af Coronaen, som har resulteret i, at vi i år holder Det Store Loppemarked i uge 42”, skriver formand for Kræftens Bekæmpelse i Gråsten Orla Skovlund Hansen i en pressemeddelelse og tilføjer:

”Denne dag er en ægte Win-Win-dag – man får ryddet op på loftet eller i kælderen, børnenes udtjente legesager som skal videre til et nyt hjem og så støtter man et rigtigt godt formål. Og til sidst: Så er det bare en rigtig hyggelig dag i Ahlmannsparken”.

Artiklen fortsætter under annoncen

I caféområdet i hallen hvor der er opstillet borde og stole, kan du købe frisk kaffe og kage med videre fra Café Ahlmann.

Der er gratis adgang for publikum – stadeholdernes deltagergebyr på 100 kroner går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelses arbejde.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
3. juni 2023 Sønderborg, Debat

Debat: Avnbøløsten-borgerne holder Venstres byrådsgruppe op på vindmølle-løfter

3. juni 2023 Sønderborg

I onsdags var der mødt adskillige mennesker fra Avnbøløsten op ved Rådhuset, hvor de demonstrerede imod Byrådets planer om, der skal stilles vindmøller op i deres lokalområde. I Byrådssalen fik de lov til at stille et spørgsmål til Byrådet – og spurgte om Venstre og Socialdemokratiet havde tænkt sig at holde deres løfter. Svaret de […]

Læs mere...