Stort loppemarked Ahlmannsparken på søndag

22. oktober 2021 Gråsten

Kræftens Bekæmpelse i Gråsten inviterer til ’Det Store Loppemarked’ med 80 stande i Ahlmannsparken, søndag fra klokken 10 til 15.

”Det er sjette gang vi holder det store loppemarked i Ahlmannsparken. Og denne gang er det flyttet på grund af Coronaen, som har resulteret i, at vi i år holder Det Store Loppemarked i uge 42”, skriver formand for Kræftens Bekæmpelse i Gråsten Orla Skovlund Hansen i en pressemeddelelse og tilføjer:

”Denne dag er en ægte Win-Win-dag – man får ryddet op på loftet eller i kælderen, børnenes udtjente legesager som skal videre til et nyt hjem og så støtter man et rigtigt godt formål. Og til sidst: Så er det bare en rigtig hyggelig dag i Ahlmannsparken”.

Artiklen fortsætter under annoncen

I caféområdet i hallen hvor der er opstillet borde og stole, kan du købe frisk kaffe og kage med videre fra Café Ahlmann.

Der er gratis adgang for publikum – stadeholdernes deltagergebyr på 100 kroner går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelses arbejde.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
27. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Vinen 2022 er med Tour de France-inspireret etiket

27. november 2021 Erhverv

Lørdag formiddag blev Sønderborg Vinen 2022 afsløret og det foregik helt efter traditionen med musik fra Sønderborg Garden og Ringriderfestens heroldere var også en del af festligheden, som foregik på Rådhuset. “Årets Sønderborgvin er udvalgt blandt 34 vine og det er medlemmer fra Ringriderkomiteen, der sammen med Wohlenberg, har smagt sig frem til den, som […]

Læs mere...