Strandhjem byder på Musikfestival for psykisk syge

2. juni 2022 Broager

Torsdag 16. juni fra kl. 15.00 til kl. 19.30 arrangerer det psykiatriske botilbud Strandhjem i Brunsnæs igen en musikfestival for psykisk syge.

Musikfestivalen er et tilbud til psykisk syge fra botilbud, bofællesskaber, væresteder og hjemmeboende i Sønderjylland. Festivalen henvender sig til en målgruppe, som kan have det svært med at benytte sig af de ordinære koncerttilbud i området. Udover, at give gæsterne en god musikoplevelse i trygge rammer, er målet med festivalen også at styrke fællesskabet indenfor socialpsykiatrien i det sønderjyske, skriver arrangørerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Festivalen arrangeres med støtte fra fonde og lokale virksomheder. Vi har i år modtaget støtte fra Fabrikant Mads Clausens Fond, Linak, Lions Club Broager-Gråsten, Sindslidendes Fond 2022, Bobbyfestival, Toosbuys Fond, SuperBrugsen Broager og Leif Hansen Broager & Gråsten Radio.

I år leveres musikken af de lokale musikere og bands Downtown Dynt, Ulrik og Hitfabrikken.

Vi håber igen i år at se mange festivalgæster, som vil høre god musik og opleve hygge og fællesskab. Personale, beboere og frivillige på Strandhjem er klar til at sørge for at skabe rammerne for en dejlig musik eftermiddag og aften.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som altid, så sørger Strandhjem for at der kan købes mad, drikke og kaffe i festivalteltet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. juni 2022 Kultur, Nordborg

MC Als Heimerz har åbent hus den 9. juli

30. juni 2022 Kultur

Den 9. juli – mellem klokken 13 og 17 – er der åbent hus hos MC Als Heimerz, som står klar med kaffe, kage og ringriderpølser til en billig penge. Det skriver klubben i en pressemeddelelse. “Endelig er det muligt at inviterer andre på besøg og vi glæder os til at få en snak med […]

Læs mere...