Strandpromenaden: Nu er sønderborgensernes fælles catwalk åbnet

28. juni 2017 Kultur

Onsdag eftermiddag blev Strandpromenaden indviet af Teknik- og Miljøudvalgsformand Frode Sørensen, der med assistance fra sit barnebarn klippede den røde snor, så Sønderborg Garden og de mange sønderborgere kunne gå fra startstedet og ind mod byen.

“Arbejdet med at forskønne og sikre Strandpromenaden begyndte i februar 2016 og nu er den færdig. Jeg ser Strandpromenaden som en slags catwalk, hvor vi kan være sammen uden helt at være det”, siger Frode Sørensen i sin indvielsestale.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og der er lagt 215.640 klinker, som vi kan gå på”, siger han.

Sæler kigger på de gående

Midt på strækningen ligger der en stenskulptur, der forestiller to sæler. De kan ligge og nyde udsigten og kigge på de mange mennesker, der fra onsdag og i fremtiden vil gå forbi.

Kunstner Manfred Kamrath deltog i skulptur-afsløringen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er Manfred Kamrath der har lavet skulpturen og både han og hans hustru er her i dag”, siger borgmester Erik Lauritzen, som sikrede ,at parret fik et flot bifald.

“Jeg er glad for, at I tager så godt imod skulpturen og glad for, at den kan være lige her”, sagde Rita Kamrath lige inden barnebarnet afslørede den.

Erik Lauritzen glædede sig over de mange mennesker, der deltog i indvielsen.

Brug nu Strandpromenaden flittigt og tag jeres gæster med herned”, siger han.

Sidste stop på ruten var ved ishuset, hvor der blev serveret ringridere og sodavand.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...