Strandpromenaden: Nu er sønderborgensernes fælles catwalk åbnet

28. juni 2017 GALLERIER Skrevet af: Ole Kæhler

Onsdag eftermiddag blev Strandpromenaden indviet af Teknik- og Miljøudvalgsformand Frode Sørensen, der med assistance fra sit barnebarn klippede den røde snor, så Sønderborg Garden og de mange sønderborgere kunne gå fra startstedet og ind mod byen.

“Arbejdet med at forskønne og sikre Strandpromenaden begyndte i februar 2016 og nu er den færdig. Jeg ser Strandpromenaden som en slags catwalk, hvor vi kan være sammen uden helt at være det”, siger Frode Sørensen i sin indvielsestale.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og der er lagt 215.640 klinker, som vi kan gå på”, siger han.

Sæler kigger på de gående

Midt på strækningen ligger der en stenskulptur, der forestiller to sæler. De kan ligge og nyde udsigten og kigge på de mange mennesker, der fra onsdag og i fremtiden vil gå forbi.

Kunstner Manfred Kamrath deltog i skulptur-afsløringen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er Manfred Kamrath der har lavet skulpturen og både han og hans hustru er her i dag”, siger borgmester Erik Lauritzen, som sikrede ,at parret fik et flot bifald.

“Jeg er glad for, at I tager så godt imod skulpturen og glad for, at den kan være lige her”, sagde Rita Kamrath lige inden barnebarnet afslørede den.

Erik Lauritzen glædede sig over de mange mennesker, der deltog i indvielsen.

Brug nu Strandpromenaden flittigt og tag jeres gæster med herned”, siger han.

Sidste stop på ruten var ved ishuset, hvor der blev serveret ringridere og sodavand.

Artiklen fortsætter under annoncen

24. maj 2024 Samfund, Sønderborg

Kør med bus til og fra valgstedet for bare fem kroner

24. maj 2024 Samfund

Lommesmerter skal ikke holde nogen fra at stemme, mener Sydtrafik. Derfor tilbyder trafikselskabet traditionen tro, at du kan købe en billig helligdagsbillet til at køre med bussen på valgdagen den 9. juni i din kommune, så du kan komme ned og stemme. Det skriver Sydtrafik i en pressemeddelelse. Billetten koster fem kroner og giver adgang […]

Læs mere...