Strejke: Akutte patienter og patienter med livsttruende sygdom behandles

15. juni 2021 REGIONALT

Dansk Sygeplejeråd har stemt nej til forligsinstitutionens mæglingsforslag. Dermed begynder den varslede strejke lørdag – og den kan få betydning for blandt andet planlagte aftaler og behandlinger på de konfliktramte sygehuse i Region Syddanmark, men vil ikke få betydning for diagnosticering og behandlingen af akutte patienter og patienter med livstruende sygdom.

”Der bliver taget hånd om alle patienter. Et nødberedskab på sygehusene vil fortsat tage sig af diagnosticering og behandlingen af akutte patienter og patienter med livstruende sygdom. I nogle tilfælde kan vi dog blive nødt til at udskyde aftalen med patienter. Her bliver patienten kontaktet direkte. Det sker enten via deres digitale postkasse eller ad anden vej”, siger regionsdirektør Jane Kraglund i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis man som patient har en planlagt tid på sygehuset og ikke hører noget fra sygehuset, skal man møde op som aftalt.

På Sønderborg er det dagkirurgien og afdelingen for øjensygdomme, der påvirkes af strejken.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...