Strejke: Akutte patienter og patienter med livsttruende sygdom behandles

15. juni 2021 REGIONALT Skrevet af: Ole Kæhler

Dansk Sygeplejeråd har stemt nej til forligsinstitutionens mæglingsforslag. Dermed begynder den varslede strejke lørdag – og den kan få betydning for blandt andet planlagte aftaler og behandlinger på de konfliktramte sygehuse i Region Syddanmark, men vil ikke få betydning for diagnosticering og behandlingen af akutte patienter og patienter med livstruende sygdom.

”Der bliver taget hånd om alle patienter. Et nødberedskab på sygehusene vil fortsat tage sig af diagnosticering og behandlingen af akutte patienter og patienter med livstruende sygdom. I nogle tilfælde kan vi dog blive nødt til at udskyde aftalen med patienter. Her bliver patienten kontaktet direkte. Det sker enten via deres digitale postkasse eller ad anden vej”, siger regionsdirektør Jane Kraglund i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis man som patient har en planlagt tid på sygehuset og ikke hører noget fra sygehuset, skal man møde op som aftalt.

På Sønderborg er det dagkirurgien og afdelingen for øjensygdomme, der påvirkes af strejken.

20. april 2024 Uddannelse, Sønderborg

LEGO blev trækplastret til Forskningens Døgn

20. april 2024 Uddannelse

Lørdag har SDU i Sønderborg åbnet dørene for Forskningens Døgn frem til klokken 13 – og det er en landsdækkende festival, hvor universiteter, forskningsinstitutioner og videnskabens virksomheder inviterer alle interesserede til at opleve, diskutere og få indblik i forskernes arbejde – og der var et spændende program på SDU i Alsion, hvor der blev appelleret […]

Læs mere...