Strejke på Coops varelager i Vejen

12. oktober 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Tirsdag formiddag har medarbejderne på Coops tørvarelager i Vejen arbejdet på grund af en personsag. Det oplyser Coops pressechef, Jens Juul Nielsen, til TV 2 BUSINESS.

Medarbejderne mener, at ledelsen har håndteret sagen forkert, og det er årsagen til, at de nu er gået hjem.

Strejken betyder, at Coop-butikker på Fyn og i det sydlige Jylland kan blive ramt af forsinkelser i deres vareleveringer.

Det er kæder som Kvickly, Fakta, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen og Irma – ialt 1200 butikker landet over – der nu risikerer at få forsinkede tørvarer.

Der kommer tidligst en afklaring på situationen, når de strejkende medarbejdere onsdag morgen holder et nyt fagligt møde. Jens Juul Nielsen er dog ret sikker på, at parterne kan nå til enighed i løbet af onsdag.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 COVID-19, Sønderborg

Smittekonstatering med lyntest kan ikke længere sende hele skoleklasser hjem

16. april 2021 COVID-19

En hel skoleklasse skal ikke længere sendes hjem, fordi en enkelt elev er testet positiv for coronavirus ved en lyntest. Det oplyste Sundhedsstyrelsen torsdag og sundhedsforvaltningens direktør, Carsten Lund siger til SønderborgNYT: “Det tager vi en snak om i forvaltningen og så følger vi de retningsli9nier og procedure, som Sundhedsstyrelsen pålægger os””. Dermed kan skoledagen […]

Læs mere...