Strejke på Coops varelager i Vejen

12. oktober 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Tirsdag formiddag har medarbejderne på Coops tørvarelager i Vejen arbejdet på grund af en personsag. Det oplyser Coops pressechef, Jens Juul Nielsen, til TV 2 BUSINESS.

Medarbejderne mener, at ledelsen har håndteret sagen forkert, og det er årsagen til, at de nu er gået hjem.

Strejken betyder, at Coop-butikker på Fyn og i det sydlige Jylland kan blive ramt af forsinkelser i deres vareleveringer.

Det er kæder som Kvickly, Fakta, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen og Irma – ialt 1200 butikker landet over – der nu risikerer at få forsinkede tørvarer.

Der kommer tidligst en afklaring på situationen, når de strejkende medarbejdere onsdag morgen holder et nyt fagligt møde. Jens Juul Nielsen er dog ret sikker på, at parterne kan nå til enighed i løbet af onsdag.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...