Strikdesigner Bente Geil fra Gråsten trak fuldt hus

Garn uden Grænser trak igen mange strikkeglade. Foto: Ole Kæhler
Garn uden Grænser trak igen mange strikkeglade. Foto: Ole Kæhler
21. februar 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Tirsdag aften var strikdesigner Bente Geil gæst ved Garn uden Grænsers første arrangement i år – og designeren er for kort tid siden flyttet til Gråsten, fordi hendes mand blev provst i Sønderborg Provsti.

“Jeg er vokset på ved Avnbøl og Ullerup og gik i skole på Bakkensbro Skole og senere gik jeg her på Statsskolen”, sagde Bente Geil til alle de strikkeglade kvinder i Statsskolens fyldte festsal.

Efter gymnasiet flyttede Bente Geil til Aarhus, hvor hun mødte sin mand og de to har boet flere steder i landet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg er uddannet på Håndarbejdsseminariet i Hals, som var stedet, hvor man fik den bedste uddannelse – og på et tidspunkt i internettets barndom ville jeg havde en kassekredit i banken og starte en online-butik. Min bankmand sagde, han ikke troede på internettet blev til noget, så vi skiftede bank og min tidligere bank gik siden nedenom og hjem”, sagde Bente Geil og fortalte så lystigt om alle sine strikmodeller og forklarede en del måder at strikke på.

Her kan du se billeder af de strikke glade kvinder, som sagtens kunne forstå alle ordene om at runde af, tage ind, snoning, ret, vrang og så videre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Garn uden grænser

I starten af det nye år skulle medlemmerne melde sig ind i Garn uden Grænser igen – og også betale kontingent for 2024.

“Og vi er allerede tæt på at være oppe på samme antal medlemmer, som vi var efter Strikkefestivalen i 2023”, sagde formand Aase Henriksen og opfordrede medlemmerne til at melde sig til en strikkeopgave, der skal laves lige op til festivalen.

“Vi skal have klædt nogle af byens skulpturer flot på til strikkefestivalen”.

19. april 2024 112, Sønderborg

Politiet fandt flere kilo narko

19. april 2024 112

Torsdag ransagede politiet en lejlighed i Sønderborg by og de fandt flere kilo ulovlige stoffer. “Der var godt 2,8 kilo skunk og 1,5 kilo hash i lejligheden”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet. Det var et tip, som fik politiet til at komme. “Vi sigtede 29-årig kvinde fra Rødding og en jævnladrende mand, som ikke […]

Læs mere...