Styregruppen nejtilbiogas.dk opfordrer politikerne til dialog

1. maj 2021 Gråsten

Styregruppen nejtilbiogas.dk i Kværs og omegn har haft den første dialog med en byrådsgruppe i Sønderborg Kommune.

“Fordi vi er en tværpolitisk styregruppe, er det vigtig for os, at række hånden ud til alle byrådsmedlemmer i Sønderborgs Byråd, på tværs af politiske partier”, skriver styregruppen i en pressemeddelelse.

“Vi har hele tiden – på vegne af cirka 400 borgere, – forsøgt at gå i dialog med alle medlemmer af Byrådet. Det står stadig ved magt, fordi det kun gennem en konstruktiv dialog bliver muligt at få et konstruktivt samarbejde. Vi håber at alle partier i Sønderborg Byråd, byder ind med en lyst til at møde os i Kværs og omegn. Det er kun i den direkte dialog, vi kan få en forståelse for hinandens synspunkter”, skriver styregruppen.

Artiklen fortsætter under annoncen

I styregruppen for nejtilbiogas.dk er vi et talerør for cirka 400 borgere og vi er konstruktive i vores ageren for vores sag.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 GF2020, Kultur, Sønderborg

Kom med til genforeningskoncert på Rønhaveplads

18. maj 2021 GF2020

På lørdag kan du komme til udendørs koncert med Steffan Grarup og Jesper Hindø, som spiller en times koncert på Rønhaveplads lørdag den 22. maj 2021 klokken 13. Steffan Grarup er pianist og Jesper Hindø er kontrabassist, og de spiller et blandet repertoire med dels nogle numre fra deres kirkerepertoire og nogle gode danske sange, […]

Læs mere...